Winkelen in de stad

Je hebt het vast al gezien of gehoord; in maart van dit jaar is Stad.nl opgericht. Inmiddels zijn in deze virtuele stad vele kleine en bijzondere winkels en bedrijven gevestigd. Een bezoekje aan Stad.nl begint op het marktplein, wat je direct ziet als je door de stadspoorten bent gekomen. Daar vindt je het Stadhuis, waar je je kan registreren en een stadspas kan aanvragen.

Zoek je babyspulletjes? Dan ben je in de Babystraat van harte welkom. Sieraden? Bezoek de Sieradensteeg. Biologische producten, culinaire workshops of een kok aan huis meer jouw ding? Neem dan een kijkje in de eten en drinken straat . Op dit moment loopt er een samenwerking met de Viva. Het populaire blad bestaat in oktober 40 jaar en morgen verschijnt het Jubileumnummer.  Stad.nl heeft ter gelegenheid van dit jubileum een Viva straat gebouwd waarin een aantal geselecteerde winkels tijdelijk zijn geplaatst. Deze winkels zullen minimaal één product/dienst aanbieden met een korting van 40%.  Des te meer reden om snel een kijkje te gaan nemen in deze eerste virtuele stad van Nederland!

Vorig artikelHet muizenhuis- Sam & Julia in het theater
Volgend artikelKinderboekenweek
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in