Winterwarme Crocs, hot or not?

Dames crocsCrocs zijn suffe klompen die je draagt op de camping of als je ’s avonds de hond gaat uitlaten. Je ziet ze aan de voeten van verpleegsters in het ziekenhuis. Ze zijn roze of lichtblauw, gemaakt van lichtgewicht plastic en bovenal: je wilt er écht niet in gezien worden.

Herkenbaar? Zo dacht ik er namelijk wel over. Een mening gebaseerd op de oude Crocs zoals ze een jaar of negen geleden voor het eerst op de markt kwamen. Je houdt van ze, óf je vindt ze vreselijk! En eerlijk gezegd: ik behoorde tot de laatste categorie.

Maar inmiddels is er veel veranderd! Crocs zijn hip en hot en zeker niet alleen te dragen op de camping, bij het uitlaten van de hond of in het ziekenhuis! Heb je bijvoorbeeld de slippers al eens gezien? Of de croccasins, een soort moccasin maar dan met een Crocs-sausje er overheen? Niets sufs aan!

Momenteel vind je, voor de vijfde keer op rij, de Crocs wintercollectie in de winkels. Een grote collectie met warme laarzen voor vrouw en kind, maar ook voor mannen zijn er hippe exemplaren te koop. De bekende klomp is er in een gevoerde editie en deze draagt heel comfortabel in huis. Zo blijf je de hele winter winterwarm met Crocs, of dat nu binnen of buiten is. De gehele collectie is uiteraard ook online te bestellen.

Colorlite_Lined_Family--Crocs

 

Duck_Boot_Couple--Crocs

 

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in