Mijn favoriete warme wintertruien & vesten

 trui en tekenIk ben een echte koukleum. Maar dan een hele echte. Ik loop nu al in wintertruien, want anders vind ik het net niet lekker. En soms heb ik dan zelfs ook de verwarming al aan. Reden genoeg dus om me eens te verdiepen in de nieuwste wintertruien-mode. Hier mijn favoriete items, dit keer gevonden bij Tilburg online.

1. Een trui met een &-teken van Rich & Royal gewoon grappig. Naast roze is hij er ook in grijs.

2. Met de vleermuismouw, die weer terug is van weggeweest. Een trui van Fornanina.

vleermuismouw

3. Dit soort korte vestjes zijn fantastisch, overal mee te combineren. Ik heb er vele in mijn kast hangen. Leuk geprijsd! In 8 kleuren verkrijgbaar.

kort vest

4. Lange vesten, ik woon er in als het kan. Ze verwarmen namelijk ook nog een stuk van je benen en een groot voordeel, ze kleden af wanneer je heupen niet zo smal zijn. Zoals bij mij. Ideaal!

lang vest

5. Wit doet mij denken aan ijsbeertjes, echt passend bij de winter dus. Zo’n sneeuwwit vest moet eigenlijk gewoon in je kast hangen voor als we echt de gevreesde horrorwinter krijgen met veel vrieskou en sneeuw. Het ene knoopje bovenaan is speels, en voor mij met dikke zwangere buik straks extra handig!

sneeuwwit vest

6. Ook een sportieve sweater mag niet ontbreken. Of je ‘m nu aantrekt als je op weg bent naar de sportschool, of gewoon voor een sportieve look, deze zuurstokroze trekt in ieder geval de aandacht.

sportieve sweater

7. Tijgerprintjes, daar moet je van houden. De één is er weg van, de ander vindt het verschrikkelijk. Wat jouw smaak ook is, tijgerprintjes kunnen deze winter weer helemaal. Wie weet verafschuw je het nu, maar ga je het straks vanzelf leuk vinden?

tijgerprint

8. Last but not least, de sexy look. Deze trui met afhangende hals zal het goed doen bij de mannen. Het is weer eens wat anders dan anders. Trek er wel een hemdje onder aan, want zo’n blote schouder kan hartje winter flink koud zijn!

trui afhangende mouw

 

Van Tilburg online verstuurt snel èn gratis. En tot 23 oktober 2014 kun je zelfs 1 minuut gratis shoppen winnen!

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelDe online gids voor fashionable moms
Volgend artikelWelke voeding kies je na borstvoeding?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in