Herfstkleding in herfstkleuren

Het is herfst en nu niet alleen op papier, ook als je naar buiten kijkt. De blaadjes kleuren geel, rood en bruin, het regent, waait en wordt kouder. Op de een of andere manier kom ik vanzelf in de stemming en ik pas mijn kleding daar graag op aan. Dus de kleuren bruin, donkergroen, okergeel en rood heb ik momenteel vooral aan. Soms is het best lastig om herfstkleding in herfstkleuren te vinden. Het moet niet al te warm zijn, liefst een beetje modieus zijn en vooral leuk er uit zien. Ik hou van wolletjes! Bij Anna van Toor vond ik twee leuke merken die fijne kleding in herfstkleuren verkopen.

Penn & Ink

Als eerste het merk Penn en Ink. Dit is een verfijnde, casual en innovatieve stijl. Zoals ze het zelf zeggen: Feeling good, in every Penn & Ink mood. Bij Penn & Ink vond ik leuke oversized truien in herfstkleuren, zoals bruin, geel, oudroze en grijs. Met mooie details soms, zoals strikken een bijzondere hals. Helemaal volgens de laatste mode. In de oversized truien kun je lekker wegkruipen op de bank. Een glühwein erbij en genieten maar!

Cambio

Heb je genoeg bovenkleding, maar ben je op zoek naar een fijne broek? Cambio is ook een goed merk. Ze schijnen perfecte jeans en pantalons te maken. Of je nu op zoek bent naar een sportieve trendy look of een stijlvolle pantalon, Cambio heeft het. De broeken van Cambio hebben een hele fijne pasvorm heb ik me laten vertellen. Luxueuze materialen, vakmanschap en kwaliteit: dat is Cambio! Volgens de laatste trends hebben ze dit seizoen broeken met prints, maar ook leuke jeans die heel lekker zitten.

Herfstkleding in herfstkleuren

Van september tot en met december vind ik het dus heerlijk om in herfstkleuren rond te lopen. Ik speur het internet dan af naar mooie items om mijn outfit mee te stylen. Mijn tip: koop een paar mooie kledingstukken en wat goedkopere spullen die je de hele herfst met elkaar kunt combineren. Zo kocht ik een duur okergeel vest, maar een goedkoop geel met groen en zwart rokje, een mooie zwarte panty en groene laarzen. Het gele vest kan ik ook bij andere rokjes dragen en het is heerlijk warm. Ik zoek nu nog een mooi rood vest, tips anyone?

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #200
Volgend artikelClementoni: geweldig leuk en educatief speelgoed
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in