Wipstoel make over bij Ukje

Bij Sifra van Ukje worden frisse babyproducten ontworpen met een knipoog naar de Hollandse kleuren en stoffen. Je ziet dat onder andere terug in de uitgebreide collectie van wipstoelhoesjes, die je zo over de BabyBjörn wipstoel heen schuift. Ze zijn handig, mooi, van 100% katoen en kunnen worden gewassen in de machine. Met een wipstoelhoes van Ukje is je BabyBjörn weer als nieuw!

Er is een mooie uitgebreide collectie van standaard hoezen; zowel voor jongetjes als meisjes is er volop keuze. Behalve de reguliere collectie is het ook mogelijk de stoffen zelf uit te zoeken. Deze wipstoelhoes wordt dan op bestelling gemaakt met de door jou gewenste stoffencombinatie; de stoffen kan je ook op de website vinden. Levertijd is in dit geval maximaal twee weken.

Namens Ukje mogen wij een mooie basic of special hoes naar keuze weggeven. Laat via dit formulier weten hoeveel wipstoelhoesjes bij Ukje bedrukt zijn met uiltjes. Wie weet win jij er wel eentje! Deze actie loopt tot 18 oktober 2012.

Vorig artikelSpektro moving magnets
Volgend artikelBoektip: Vriendjes voor altijd
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in