Woontrend 2016: Rond of ovaal, vrouwelijk en stoer

Alweer de derde trend voor dit jaar. Gelukkig zijn interieurtrends niet zo grillig als bijvoorbeeld de fashiontrends. Dat zou wat zijn; je hele huis helemaal in het nieuw steken en het jaar daarop alles op de foto en op marktplaats! Vorig jaar zagen we al wat ronde en ovale meubels. Dit jaar zie je de vorm overal in terug. Tafels, stoelen, accessoires, kunst en gebruiksvoorwerpen. Deze trend is aan de ene kant supervrouwelijk, maar in combinatie met stoere materialen en eenvoud ook lekker stoer. Houd je van een strak interieur? Met deze trend voeg je dan toch wat extra warmte en gezelligheid toe.

woontrend-ovaal

  1. Ovale teak eetkamertafel van Kick.
  2. Nog steeds heel bijzonder en gaaf. De By Boo Bowl heeft zowel een rond bovenblad als een rond onderstel. o.a. verkrijgbaar bij De Troubadour
  3. Zachte ronde badmat met gave print van HK Living. De mat is in twee maten verkrijgbaar een heeft aan de onderkant antislip. Gevonden bij Wonen met Lef.
  4. Hektar van Ikea. Eenvoudige maar stijlvolle bronzen lamp met een prachtige glans. Verkrijgbaar in meerdere formaten (ook erg leuk om als groepje op te hangen) en in donkergrijs.
  5. Wollen kussens van Little & Pure 50 x 50 cm.
Vorig artikelWie jat er nou een ei?
Volgend artikel5 inspirerende tips voor een hippe kinderkamer
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in