Win kaarten voor de beurs Eigen Huis

beurs eigen huis badkamerAls je, net als ik, bezig bent met een nieuwe woning, dan is de beurs Eigen Huis, echt iets voor jou.

Totaalconcept
Deze beurs biedt je een een totaalconcept om je te informeren en inspireren als het gaat om het verbouwen of bouwen van je droomhuis. Van de financiering, het inschakelen van een architect en aannemer, tot ideeën en adviezen op het gebied van onder andere vloeren, trappen, duurzaamheid, ramen, deuren, wellness, keukens, haarden en tuinen.

Bouwen en verbouwen
Zit je nog in een beginfase met (ver)bouw ideeën en wil je informatie ontvangen over het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel of ben je nieuwsgierig naar de werking van zonnepanelen? Dan ben je op deze beurs aan het juiste adres. Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de allerlaatste woontrends op het gebied van interieur zoals in de keuken of badkamer. Verschillende exposanten waaronder (tuin)architecten, aannemers en sanitairleveranciers kunnen je uitgebreid informeren, adviseren en inspireren.

eigenhuis-beurs-afb

Gezond in de keuken
Gezondheid staat in 2016 centraal in de keuken. Laat je op de beurs in het keukenpaviljoen vertellen wat de allerlaatste trends zijn voor in de keuken. Maak kennis met o.a. PlasmaMade Air Filter. Het apparaat dat je in de afzuigkap plaatst en die met een handomdraai de lucht in de woning reinigt. Handig want hierdoor is een uitgang naar buiten niet nodig.

Tuintrends
In het jaar 2016 mag een stukje wellness in de tuin niet ontbreken. Steeds meer mensen voeren luxe door in hun tuinen. Er wordt bewust gekozen voor wellness, comfort en gemak. Je ziet strak ontworpen tuinen, die onderhoudsvriendelijk zijn in combinatie met wellness zoals; jacuzzi’s, zwembaden, buitendouches, sauna’s en zwemspa’s. In de tuin kan je jezelf  heerlijk terugtrekken en even afsluiten van de wereld die 24/7 doorgaat!

beurs eigen huis keuken

Ook staat er een droomhuis adviespaviljoen op de beurs waarin je wordt geïnspireerd door de allernieuwste ex – en interieurtrends.

Realiseer jouw (duurzame) droomhuis:
Datum: 4 – 6 maart 2016
Openingstijden: 10:00-17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Entreeprijzen: € 15 p.p. In de voorverkoop via www.realiseerjedroomhuis.nl is er een gereduceerd  tarief van € 11,50 p.p. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Er is gratis kinderopvang voor kids tussen 3-12 jaar.

Winnen
Maar…. je kunt ook 2 kaartjes winnen! Ik mag 5 x 2 kaarten weggeven, dus vul snel het onderstaande formulier in en laat weten waarom jij die kaarten mòet hebben! Deze actie loopt tot 1 maart 2016.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelThe best of Pinterest: Valentijnsdag
  Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #57
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in