WubbaNub knuffelspeen

Nog voor de geboorte van Lenthe ontving ik de knuffelspeen van WubbaNub. Mijn zoon van 2 liep er al direct mee rond te sjouwen, kennelijk sprak het hem aan. Toen Lenthe geboren was, probeerde hij het regelmatig in haar mond te steken. Helaas gebruiken wij de eerste weken nog geen speen, ivm tepel-speen verwarring bij de borstvoeding, maar binnenkort gaan we eens kijken wat ze er van vindt. Zelf vind ik de knuffelspeen heel lief. Hij is lekker zacht en knuffelig. Ik had zelf wat vragen over de hygiëne, want de speen kan niet los van de knuffel en dat vond ik wel een beetje gek. Maar, navraag bij WubbaNub leverde mij een keurige uitleg op:

“Juist met het oogpunt op hygiëne en niet teveel losse onderdelen waar bacteriën tussen kunnen gaan zitten is de
speen met de knuffel permanent verbonden.Je kan de speen gewoon in de stoomsterilisator in de magnetron doen, het
materiaal is daarvoor speciaal ontworpen, zeker met het oog op ziekenhuis gebruik. Daarnaast kan de speen natuurlijk ook in de wasmachine.”

Kijk, dat verandert de zaak! De WubbaNub™ is bovendien volledig vrij van schadelijk stoffen, dus geheel BPA, PVC en weekmaker vrij. Ik ben om! De WubbaNub is een ideaal kraamcadeau voor de kleine baby en kan zorgen voor heel wat stilte-momentjes wanneer de baby onrustig is. Ik vermoed dat de WubbaNub een hele dikke vriend wordt tot aan de peutertijd toe… En dan… tja, dan wordt het vast even lastig om de speen af te bouwen als ze er zo aan gehecht zijn!

Namens WubbaNub mogen wij een knuffelspeen weggeven. Laat ons via dit formulier weten welke awards de WubbaNub in 2010 heeft gewonnen. Deze actie loopt tot 11 juli 2012.

Vorig artikelPimpelmuis geboortekaartjes
Volgend artikelSonny Angel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in