Pimpelmuis geboortekaartjes

Pimpelmuis is een geheel nieuwe collectie geboortekaartjes, gestart in maart 2012. Marjon, grafisch vormgever van beroep, kon  door het ontwerpen van haar eigen geboortekaartjes ook haar ei kwijt in iets dat helemaal van haarzelf is. Ze maakt onterwerpen met een twist en een beetje humor. Marjon gebruikt graag oude “gegevens” voor ontwerpen van nu, zoals bijvoorbeeld kruissteekjes. En dat geeft een heel leuk effect! Vrolijk, maar toch ook een nostalgische look. Zoek jij dus nog een origineel geboortekaartje. Dan moet je zeker eens bij Pimpelmuis rondsnuffelen.

Pimpelmuis heeft en leuke actie voor de lezers van Hip & Hot. Bestellingen vóór 1 augustus 2012 krijgen 10 geboortekaartjes gratis bij een bestelling vanaf een bestelling van 50 kaartjes. (Dus 60 kaartjes voor de prijs van 50 kaartjes bijvoorbeeld). Vermeld de code Hip & Hot bij je bestelling.

Vorig artikelVakantieplannen? Vouw je ballerina’s op en neem ze mee!
Volgend artikelWubbaNub knuffelspeen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in