Sonny Angel

Ken je ze al? De lieve en schattige engeltjes. De Sonny Angel is een klein bloot engeltje, met vleugeltjes op de rug. Een ware rage in het buitenland en nu ook te koop in Nederland. Wat ik zelf zo bijzonder vind, is dat de Sonny Angel ‘blind’ wordt verkocht, oftewel je weet niet welke Angel je krijgt. Op die manier kiest de Angel jou dus uit, in plaats van andersom. Je kunt je Sonny Angel overal mee naar toe nemen, als een soort beschermengeltje. Omdat hij maar 7.5 cm hoog is, kan hij zo in je broekzak of in je tas. Zo heb je hem altijd bij je. Wil je graag een Sonny Angel, dan kun je kiezen uit een aantal series. Zo heb je een dieren serie, of wat dacht je van een groente of fruit serie. Schattig toch, een Angel met een aardbei op zijn hoofd. Of ga je liever voor een Geluks Angel? Op die manier weet je echt niet welke Angel je krijgt. De Sonny Angel is erg leuk om als cadeautje te geven, maar ook zeker om te krijgen. Wie wil er nou niet zo’n schattig beschermengeltje bij zich hebben?

Namens Sonny Angel mogen we zo’n lief engeltje weggeven. Wat moet je hier voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Welke kleur heeft de Sonny Angel Olifant? Deze actie loopt tot 12 juli 2012.

Vorig artikelWubbaNub knuffelspeen
Volgend artikelGeluksmuntje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in