XXL kleuren voor Koningsdag

xxl-map-amsterdamWe stevenen af op Koningsdag. De dag dat onze Yuren alweer 5 jaar wordt trouwens. Natuurlijk gaan wij ook weer aan de slag met dit thema. Binnenkort gaan we gouden kroontjes en Nederlandse vlaggen knutselen voor in de seizoensboom. En gisteren, de kinderen hadden een margedag, zijn we aan de slag gegaan met de XXL kleurplaat van Very Mappy. Deze kleurplaat gaat over heel Amsterdam. Ik heb de kinderen eerst verteld dat er in Amsterdam altijd vanalles te doen is rondom Koningsdag. Daarna hebben we samen de kleurplaat bekeken. Wat zie je er op? Ze kwamen al snel met de dierentuin aanzetten (Artis), de rondvaartboot, het Tropenmuseum, Joods Historisch museum en nog veel meer attracties. We zochten op internet op wat je er kan zien, praatten samen wat over Amsterdam en de bezienswaardigheden en daarna gingen de kinderen aan de slag. Lekker op de grond, potloden erbij en aan de slag.

xl kleurplaat klaarleggen

De kinderen verdeelden de taken, maakten afspraakjes wie welk deel ging kleuren zonder dat ze mekaar in de weg zouden zitten. Zo zitten er ongemerkt een heleboel educatieve voordelen aan het kleuren van deze XXL kleurplaat!

als je er samen over praat vergroot je de algemene ontwikkeling bij je kind
-ze maken afspraken over het kleuren, dus leren overleggen en samenwerken
-XXL staat voor Extra Extra Large, of misschien moet je zeggen: extra lang. Ze zijn extra lang aan het kleuren, het is een project dat niet in 1 dag af is.

Wil jij deze kleurplaat winnen voor jouw kinderen en er thuis mee aan de slag? Doe dan mee met de winactie! Laat ons via onderstaand formulier weten wat de prijs is van deze kleurplaat. Op 15 april kiezen we een winnaar.

Koop de kleurplaat hier.

kleuren kleurplaat dichtbij

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelDe negen tofste producten voor Koningsdag
  Volgend artikelEen kijkje achter de schermen bij… Saskia van Droomwieg
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in