XXL kleuren voor Koningsdag

xxl-map-amsterdamWe stevenen af op Koningsdag. De dag dat onze Yuren alweer 5 jaar wordt trouwens. Natuurlijk gaan wij ook weer aan de slag met dit thema. Binnenkort gaan we gouden kroontjes en Nederlandse vlaggen knutselen voor in de seizoensboom. En gisteren, de kinderen hadden een margedag, zijn we aan de slag gegaan met de XXL kleurplaat van Very Mappy. Deze kleurplaat gaat over heel Amsterdam. Ik heb de kinderen eerst verteld dat er in Amsterdam altijd vanalles te doen is rondom Koningsdag. Daarna hebben we samen de kleurplaat bekeken. Wat zie je er op? Ze kwamen al snel met de dierentuin aanzetten (Artis), de rondvaartboot, het Tropenmuseum, Joods Historisch museum en nog veel meer attracties. We zochten op internet op wat je er kan zien, praatten samen wat over Amsterdam en de bezienswaardigheden en daarna gingen de kinderen aan de slag. Lekker op de grond, potloden erbij en aan de slag.

xl kleurplaat klaarleggen

De kinderen verdeelden de taken, maakten afspraakjes wie welk deel ging kleuren zonder dat ze mekaar in de weg zouden zitten. Zo zitten er ongemerkt een heleboel educatieve voordelen aan het kleuren van deze XXL kleurplaat!

als je er samen over praat vergroot je de algemene ontwikkeling bij je kind
-ze maken afspraken over het kleuren, dus leren overleggen en samenwerken
-XXL staat voor Extra Extra Large, of misschien moet je zeggen: extra lang. Ze zijn extra lang aan het kleuren, het is een project dat niet in 1 dag af is.

Wil jij deze kleurplaat winnen voor jouw kinderen en er thuis mee aan de slag? Doe dan mee met de winactie! Laat ons via onderstaand formulier weten wat de prijs is van deze kleurplaat. Op 15 april kiezen we een winnaar.

Koop de kleurplaat hier.

kleuren kleurplaat dichtbij

Winactie formulier

Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
Naam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail (verplicht)

Naam van de actie (verplicht)

Jouw antwoord (verplicht)

Hoe heb je ons gevonden?

Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)
JaNeeIk ontvang hem al

Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here