Metalie

Ik heb er op deze blog nooit een geheim van gemaakt dat het krijgen van kindjes voor ons niet heel gemakkelijk was. We kregen 5 miskramen, en gelukkig ook 2 prachtige kindjes. En hoewel ik deze miskramen niet daadwerkelijk zie als verloren kindjes (ook al hebben we van sommigen de hartjes wel zien kloppen), vind ik het toch mooi om de 5 verloren zwangerschappen een plekje in mijn leven te geven. Niet groots, maar heel subtiel. Ze horen immers bij mijn leven. Toen ik de bijzondere hangers van Metalie zag, wist ik dan ook meteen wat ik daar mee wilde. Zij maakte een persoonlijke teksthanger met de namen van mijn 2 kindjes, 5 sterretjes en het woordje “miracle”. Naar een nummer van Ilse de Lange wat ik aan het begin van mijn laatste zwangerschap vaak in de auto hoorde en wat ik tijdens de bevalling voortdurend draaide zodat ik me realiseerde waar ik die pijn ook al weer voor doorstond :). De hanger is erg mooi geworden en ik draag ‘m graag. Bovendien krijg ik vaak te horen: wat een leuke ketting heb jij om! Natuurlijk is deze persoonlijke teksthanger voor nog heel veel andere gelegenheden geschikt. En daarom wilde ik dit graag met jullie delen. Je koopt de handgemaakte persoonlijke teksthanger dus bij Metalie. En zij verkoopt naast deze hangers nog veel meer moois, trouwens!

Namens Metalie mag ik  een persoonlijke-teksthanger bestaande uit 2 lagen, inclusief zilveren collier van 60cm, tekst en kraal naar keuze & cadeauzakje weggeven! Er is natuurlijk wel een vraag die je eerst moet beantwoorden. En het antwoord vind je op de website van Metalie. De vraag is: Wat zijn de verzendkosten bij verzending binnen Nederland op www.metalie.nl? Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet win jij zo’n bijzondere hanger! Deze actie loopt tot 4 november 2010.

Vorig artikelHipgemaakt
Volgend artikelFunky Lama heeft kekke rompers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. Geweldig !
    Ik heb deze site eerder gezien, en ben vorige week dagen bezig geweest hem weer te vinden, zonder succes. En nu, ‘gewoon’ bij Hip en hot ! Toeval bestaat niet !
    Alleen kan ik bij het formulier niet de naam van de actie invoeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in