Feito Com Amor

Let op: dit is een blog uit 2010. De genoemde producten zijn niet meer verkrijgbaar.

Je zoekt iets origineels. Iets hips. Iets speciaals. Dan kijk je natuurlijk op Hip & Hot. En dan vind je bijvoorbeeld deze log over Feito Com Amor. Want daar shop je voor bijzondere spulletjes. Meubels, kussens, accessoires, allerlei soorten hartjes, dagboeken, kaartjes en sleutelhangers. Met een knipoog naar Brazilië, religieuze afbeeldingen of gewoon eigen ontwerp van Feito Com Amor. Die hartjes. Die zijn echt leuk. Was perfect geweest voor Valentijnsdag, maar om je relatie goed te houden doe je natuurlijk vaker iets speciaals voor de liefde in je leven. Ik ontving een schattig handgemaakt houten hartje met lieve belletjes. Je kunt er een klein briefje in doen met een lieve tekst en opsturen. Message in a heart heet het. De envelop om in te versturen wordt bijgeleverd. Ik vind het zo leuk! Echt iets om te onthouden, want ook erg leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld een bruiloft. Om aan een fles wijn te hangen. Of juist om je vriend of vriendin ten huwelijk te vragen.  Heel origineel!

Wil jij zo’n bijzonder hartje winnen? Dat kan! Ik mag er namens Feito Com Amor namelijk 5 weggeven! Laat even weten via dit formulier waar de eigenaresse van Feito Com Amor vandaan komt. En wie weet krijg jij dit bijzondere pakketje “message in a heart“. Deze actie loopt tot 20 maart 2010.

Vorig artikelBellaCollana
Volgend artikelSmilesuperstore
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in