Zo maak je een persoonlijke wanddecoratie met IXXI

Iets bijzonders aan de muur is best lastig te vinden. Iets wat helemaal naar jouw smaak is en past bij je interieur. En iets origineels natuurlijk, want doorsnee, daar zijn wij niet van. Heb jij bijvoorbeeld wel eens van IXXI gehoord? Een vriendin wees me erop. Met IXXI maak je heel gemakkelijk een persoonlijke wanddecoratie, die bestaat uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Koppelkruisjes? Ja, die! Zo wissel je de kaarten heel gemakkelijk en maak je in een handomdraai een nieuwe decoratie.

01002-Own-images-2
Hoe dan?
Er zijn twee mogelijkheden: een IXXI met eigen foto’s of eentje uit de eigen collectie van de shop. De eerste mogelijkheid is natuurlijk al super leuk. In de online module kan je je foto’s uploaden. Je bepaalt zelf het formaat en de vorm van de decoratie en daarnaast zijn er nog veel extra’s te kiezen, zoals het gebruik van kaders, teksten en kleurfilters. Je kunt kiezen uit een fotocollage, fotovergroting of zelfs een gepixelde foto. Be creative en maak je eigen kunstwerk, want hoe leuk is dat!

Heb je zelf geen geschikte foto’s? Gebruik dan beeld uit de eigen IXXI collecties. Deze is samengesteld in samenwerking met verschillende merken, designers en topmusea. Van modern design tot klassieke illustraties, er zit altijd wel wat voor je bij. Ook met deze beelden bepaal je zelf het formaat en de vorm.

01001-IXXI-images-2Kost dat?
Een IXXI met eigen foto’s heb je al vanaf € 35,50 en die uit de eigen collectie begint vanaf een kleine 50 Euro. Be creative, be IXXI!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #50
Volgend artikelDe kwaliteit van de groothandel bij jou thuis!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in