Slaap, mama, slaap…

Auping-bedtextielJe wist het vast niet, maar dit is de week van de slaap. Echt.

Nou, om eerlijk te zijn merk ik daar dus helemaal niets van. Mijn hoogzwangere nachten worden gekenmerkt door toiletbezoek en brandend maagzuur. En straks, als ik eindelijk bevallen ben, door een hongerige baby, vermoedelijk.

Desondanks vind ik het heel fijn om een goed bed te hebben. Slaap is een groot goed, zeker voor mama’s met (jonge) kinderen. Dus lig ik er in, dan wil ik comfortabel liggen.

Al mijn hele leven slaap ik op een Auping bed. Als kind had ik een scoliose (een scheve ruggengraat) en was een kwalitatief goed bed al belangrijk. We zullen uiteraard nooit zeker weten of het aan mijn Auping bed lag, maar ik heb ondanks deze scoliose nooit echte rugpijn gehad. Toen ik op mezelf ging wonen wilde ik dus weer een Auping. Inmiddels ben ik binnenkort wel toe aan een nieuw bed, en ook nu zal ik weer voor Auping gaan. Wellicht dit keer een boxspring, want die dingen liggen zò lekker! Dat bedenk ik me ieder hotelbezoekje weer…

144257 Original AVS Boxspring Dublin_0328

Naast zo’n ontzettend fijne boxspring, brengt Auping dit voorjaar ook een veelzijdige bedtextielcollectie op de markt. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste trends, met prachtig verfijnd kleurgebruik en stoffen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Frisse kleuren, waarvan de roze en gele mij persoonlijk het meeste aanspreken. Na de bevalling zijn wij toe aan een complete restyling van alle kamers. En dus ook onze eigen slaapkamer. Die was olijfgroen, werd roze met blauw toen de kinderen er sliepen en krijgt nu wij er terug zijn ingetrokken vast weer een ander kleurtje.

Als ik dan dat gele dekbedovertrek zie… neig ik het meest richting geel… of zou het gewoon de tijd van het jaar zijn, dat ik weer helemaal gek ben van geel? Wat vind jij de mooiste kleur?

Dekbekhoezen auping

Het leuke is, dat ik een dekbedovertrek van Auping mag weggeven! Wat moet je daar voor doen?

1. Like onze Facebookpagina & laat een reactie achter onder het bericht over Auping.

2. Laat je adresgegevens achter via ons actieformulier hieronder + vermeld welke kleur jij het liefste zou winnen.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Deze actie loopt tot 17 april 2015

  Vorig artikelDruk druk druk…
  Volgend artikel4 x leuke prentenboek apps voor kinderen
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  5 REACTIES

  1. Wat een geweldige actie om zo’n mooi dekbed te winnen! Daar ga ik heerlijk onder wegdromen. En de site is ook helemaal top en trendy. Ik ga vast en zeker hier eens iets bestellen.

  2. Leuke actie en helemaal mee eens dat een bed goed moet liggen! Binnenkort krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. Onze dekbedovertrekken zijn flink toe aan vervanging. Ik begin dus alvast met duimen 🙂 !

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in