Make-over van je woonkamer

muurtje piano greenIk ben iemand die snel verveeld is. Dat geldt ook voor mijn interieur. Inmiddels wonen wij alweer 3 jaar in dit huis en ik merk dat ik wel weer eens wat anders wil. Recent verfden we het eerste muurtje alweer een andere kleur. Ook kochten we een piano, wat ik best een mooi item vindt in ons interieur. Een kleine make-over van de woonkamer dus. Al zou ik het ook best wat grootser willen aanpakken.

Make-over van je woonkamer

Heb jij nu ook zin om je woonkamer een make-over te geven? Als je de wekelijkse woonprogramma’s kijkt, raak je misschien wel geïnspireerd om een ingrijpende verandering te organiseren. Misschien wil je wel een muurtje afbreken, om een aangrenzend kamertje bij je woonkamer te betrekken? Of misschien is jouw woonkamer juist wel veel te groot, en zou je juist willen kiezen voor een extra wandje, om het wat knusser en gezelliger te maken?

tranquil dawn flexa piano muur

Hoe betaal je dat?

Als je een make-over van je woonkamer of verbouwing nou niet kunt financieren, kun je eens kijken of je via Becam een bedrag kunt lenen. Je kunt op de website vrij eenvoudig kijken welk bedrag voor jou haalbaar is om te lenen door je salaris in te vullen en je vaste lasten. Zij berekenen dan wat jij per maand zou kunnen missen. Je betaalt dan natuurlijk wel wat extra’s voor je verbouwing, doordat je rente moet betalen. Toch valt de rente mee, want die is momenteel erg laag. Het kan bovendien fijn zijn om klussen die al te lang liggen nu te doen, in plaats van dat je er lang voor moet sparen.

Een make-over met minder budget

Wil je liever wat minder geld uitgeven? Dat kan natuurlijk ook. Koop gewoon wat nieuwe accessoires, doe een ander kleurtje verf op de muur en verzet de meubels. Dan krijg je al een totaal andere look & feel. Hoeft echt niet veel te kosten. Wat ook leuk kan zijn is een paar mooie foto’s die je hebt gemaakt op posterformaat af laten drukken. Koop een grote lijst en hang ze op. Ik vind het zelf altijd erg leuk om elk seizoen een andere poster in een bepaald thema op te hangen.

woonkamer december 2018

Vorig artikelDe leukste bestemmingen voor een weekend weg in de herfst
Volgend artikelDouble V schoenen, hip en van fijn zacht leer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in