Zó ziet mijn wensenlijstje voor Moederdag 2017 er uit

Wat verheug ik me alweer op Moederdag. Ik meen het als ik zeg dat ik het écht een hele leuke dag vindt. Quint was voor de meivakantie op school al bezig met een knutselwerkje en het kostte hem heel veel moeite niet aan mij te verklappen wat voor kunstwerk het dit jaar wordt. Ik ben benieuwd!

Afgezien van zijn knutseltjes, vind ik het daarnaast ook heel fijn als mijn partner iets voor mij bedenkt. Kan van alles zijn, wat dat betreft ben ik heel gemakkelijk. Ben al een blij ei met een kleinigheidje. Maar als ik zou mogen kiezen, zijn onderstaande cadeaus toch wel favoriet!

Ten eerste natuurlijk een bloemetje, dat kan altijd en overal en het staat zo gezellig in huis. Maar ja, die zondag hé, dat is onhandig. Maar gelukkig kan je bij Greetz een boeket bestellen wat ook op zondag wordt geleverd. Samen met een ontbijtje op bed is dat een top begin van Moederdag 2017.

Nu de verbouwing van ons huis aardig vordert, vind ik het leuk om hier en daar een mooie print op te hangen. Wel zo fijn als je deze helemaal naar wens kan maken, zoals bijvoorbeeld kleur, lettertype en tekst. Bij Printcandy maak je ook heel eenvoudig een gepersonaliseerde poster. Ook dan kies je de maat, past de kleur en teksten aan en klaar is je poster. Ideaal voor Moederdag!

Bij Kaya Sieraden kwam ik de geboortestenen tegen. Elke geboortedatum heeft een eigen  geboortesteen en deze worden verwerkt in een mooie ring of ketting van sterling silver. Ik vind het een prachtig cadeau. Een ring met drie stenen staat op mijn verlanglijstje en omdat mijn kinderen zijn geboren in juli, januari en juli, wordt een hele mooie met twee robijnen en één granaatsteen.Natuurlijk ben ik de liefste moeder van de hele wereld en mag ik best nóg wel een cadeautje kiezen. Deze mooie ketting met naam vond ik ook in de fijne webshop van Kaya. De ketting is gemaakt van zilver en je kunt er een naam, woord of datum in laten graveren. Een heel persoonlijk en waardevol cadeau, waar je je hele leven veel plezier aan beleeft. Extra fijn: alle moeder kettingen worden luxe verpakt in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven.

 

 

 

ketting met naam

 

 

 

 

Vorig artikelKwarkbollen recept
Volgend artikelVouwgordijnen in roze
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

  1. Die persoonlijke cadeautjes zijn toch altijd het leukst, hè 😉
    Al heel lang op mijn verlanglijstje: een kettinkje met 3 sterretjes ofzo aan met op elk hangertje de naam van één van de kindjes 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in