Vouwgordijnen in roze

Het kostte enige overredingskracht hoor, maar na de roze muur kreeg ik er zelfs vouwgordijnen in roze doorheen. Dat kwam eigenlijk, doordat het stofje wat ik bij de Kwantum had gespot, supergoedkoop was. Daardoor kwam de totale prijs voor de vouwgordijnen in de keuken niet boven de €250 uit en dat vond ik best heel netjes. Hou ik weer meer over voor andere leuke dingen tenslotte. Dus ging Maik overstag, want hij moest toegeven dat deze stof wel echt heel goed paste in het geheel. Ik ben er superblij mee!

Vouwgordijnen

In ons vorige huis hadden wij in de woonkamer overal vouwgordijnen. In dit huis hebben we aan de ene kant van de woonkamer een 5 meter brede schuifpui, waar nu de oude gordijnen van mijn overleden oma voor hangen. Dat vond ik gewoon mooi, want het past precies. Ik weet zeker dat ze dat heel fijn had gevonden, dat ik deze gordijnen zou hebben opgehangen. Het is bovendien net alsof ze er voor gemaakt zijn. Aan de keukenkant hebben we een raam dat niet tot de grond gaat. Lange gordijnen waren daar geen optie. Het werden dus of vouwgordijnen, of plisségordijnen. Dat laatste heeft iedereen in de straat al, bovendien was ik gewoon verliefd op dit stofje van de Kwantum.

Kant en klaar

Ik kon de vouwgordijnen gewoon kant en klaar laten maken. Dat duurde ongeveer 6 weken. Ik moest het zelf opmeten, maar dat heb ik Maik laten doen. Als het dan niet blijkt te kloppen, dan kon ik hem lekker de schuld geven 😉 Gelukkig bleek dat niet nodig, hij had het prima gedaan en alles paste meteen. Ik vond de keuken er direct van opknappen, zo leuk, dit roze detail. En ook fijn dat we ‘s avonds de boel kunnen afsluiten en niet iedereen naar binnen kan kijken. Geeft dus daarnaast ook een veilig idee.

Stofjes

Er zijn dus allerlei stofjes waar je uit kunt kiezen. Ik had al meteen mijn oog op deze laten vallen, maar ik zag nog veel meer leuke motiefjes en kleuren. Ik vond het bijna jammer dat ik niet nog meer vouwgordijnen nodig had. Alhoewel we misschien zoiets nog wel gaan kiezen voor de werkkamer. Ik weet alleen nog niet welke kleur ik daar wil, dus ik ga daar nog even over nadenken. Die kamer is namelijk nog lang niet af, dus dat is een volgend projectje.

Hebben jullie ook vouwgordijnen? Waarom wel/niet?

 

Vorig artikelZó ziet mijn wensenlijstje voor Moederdag 2017 er uit
Volgend artikelKinderen met een ster
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in