Shiny Memories

Ik heb ze ook nog staan. Het eerste paar schoentjes van mijn intussen 3 jarige dochter. Minivoetjes had ze toen nog. Ik kan ze niet weggooien, het is zo schattig. Je kunt je haast niet meer voorstellen dat ze ooit zo klein was. En zo zijn er meer dingen. Haar eerste mutsje, shirtje, balletje. Je zou het allemaal wel willen bewaren. Op den duur wordt het echter toch lelijk. Er komen vlekken op, de vezels verteren. Maar daar is een oplossing voor. Ik vond in Frankrijk de website ShinyMemories. Hier kun je jouw speciale spulletjes laten omgieten met metaal. Zo blijft het altijd mooi en kun je het leuk ergens in je huis ophangen of neerzetten. Bijzonder toch? En ook alweer zo’n leuk moederdagkado natuurlijk!

Speciaal voor Hip & Hot heeft Shiny Memories de kortingscode 990010 aangemaakt. Zo kun je met 10% korting een bestelling plaatsen. De eigenaresse van Shiny Memories is overigens Nederlands, dus mocht er iets op de website onduidelijk zijn, dan kun je gewoon een mailtje sturen! Wel zo handig.

Vorig artikelNomonro Dress Clip
Volgend artikelAls dit niet hip en hot is…
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in