Zoek jij een cadeau voor een dierenliefhebber?

Chippy oogHet zoeken van een cadeau kan behoorlijk lastig zijn. Je wilt natuurlijk een origineel cadeau geven, want het geven van een cadeaubon is toch een beetje afgezaagd. Toch is het vinden van een écht leuk cadeau zo makkelijk nog niet. Is de jarige een dierenliefhebber? Dat maakt de keuze voor een passend cadeau al wat makkelijker. Van katten meubels kopen als cadeau tot het geven van een foto op canvas, dit zijn de leukste cadeau-ideeën voor dierenliefhebbers.

Het leukste cadeau voor een katteneigenaar

Heeft de jarige een of meerdere katten? Dan kan het een leuk idee zijn om kattenmeubels te kopen. Je kunt hierbij denken aan een simpele krabpaal, een mand, een grote klimtoren of speeltjes. Zo heb je speciale designer kattenmanden, welke stijlvol staan in alle inrichtingen. Waar je echter ook voor kunt kiezen zijn kleine meubels, speciaal gemaakt voor katten. Je kunt hierbij denken aan een minibankje of -stoel. Super schattig en ook erg leuk om te geven! Is dat niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je met behulp van de site van cadeaumatch.nl op zoek naar een cadeau dat goed bij de jarige past op basis van diens interesses.

Een goed cadeau voor een hondeneigenaar

Een hondeneigenaar maak je natuurlijk niet blij met kattenmeubels, tenzij het gaat om een heel klein hondje. Gelukkig zijn er ook genoeg leuke cadeaus voor hondeneigenaren. Je kunt kiezen voor een stijlvolle hondenmand, maar ook voor een kleine indoor-camera. Dit is een heel handig cadeau voor mensen die graag in de gaten willen houden wat hun hond doet wanneer ze er even niet zijn. Daarbij kun je ook tegen de hond praten, wat geruststellend kan werken. Heb je een groot cadeau-budget? Dan kan een Gucci AirTag-houder ook wat zijn. De AirTag met houder kun je aan de halsband hangen. Dat is natuurlijk erg stylish, maar het heeft ook een groot voordeel: mocht de hond weglopen, dan kan de eigenaar makkelijk checken waar hij is. Dat scheelt een hoop zorgen.

Dit cadeau vindt elke dierenliefhebber leuk

Of de ontvanger van het cadeau nu katten, honden of paarden heeft; dit cadeau is voor elke diereneigenaar geschikt. Namelijk: een foto afgedrukt op aluminium of canvas. Zo kun je een mooie foto van de jarige met zijn of haar huisdier af laten drukken op canvas voor een mooie toevoeging aan het interieur. Liever wat chiquers? Dan kun je ook kiezen voor een afdruk op aluminium. Welke cadeau kies jij?

poesje procida

Vorig artikelWil jij een dagje uit? Ontdek opties in Nederland, België en Duitsland: van pretparken tot paintballen
Volgend artikelDe borrelplank om het weekend mee in te luiden
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in