Zomerse sandalen van Olukai

sandalen OluKaiIk ben zò blij met mijn OluKai slippers! Ik plaatste gisteren al een fotootje op Instagram en ik kreeg meteen een heleboel reacties en vragen waar ik ze vandaan had. Dat ging ik natuurlijk niet meteen verklappen, want ik had deze blog al in de planning. Rapapapaaaa… deze zomerse slippers zijn van…. OluKai!

Zomerse sandalen van Olukai

Alleen de naam vind ik al grappig, maar waar staat het Hawaïaanse schoenkenmerk OluKai nou eigenlijk voor? Nou, voor Ocean lifestyle, comfort en vakmanschap. De slippers en sandalen van OluKai zijn geïnspireerd op het easy-going eilandgevoel dat heerst Hawaï, waar het authentieke Aloha-motto nog steeds een grote invloed op de levensstijl van de eilandbewoners heeft. OluKai wil dit Aloha-gevoel, dat draait om vrijheid, onbegrensde mogelijkheden, een positieve levensinstelling en verbinding met mensen en de natuur, over de wereld verspreiden. Het footwearmerk gelooft dat iedereen, ongeacht waar ter wereld je je bevindt, volgens dit motto kan leven.

fijne sandalen OluKai

Mijn ervaring met OluKai sandalen

Oke, dat is een hele mond vol, dus nu mijn ervaring met deze superfijne sandalen. Ze lopen namelijk echt héérlijk! En dat komt door het voetbed dat het ‘natte zand gevoel’ nabootst, zoals wanneer je op het strand met blote voeten het natte zand aanraakt. Een comfortabele pasvorm is het resultaat. Àlle slippers en sandalen van OluKai hebben dat. Mede daarom vind ik ze zo ontzettend fijn. Hier kun je wandelingen op maken als je wilt!

Na twee jaar

Een aanvulling: inmiddels heb ik deze sandalen al 2 jaar in mijn bezit en ben ik er nog steeds heel enthousiast over. Ze lopen onverminderd lekker, slijten nauwelijks en zien er dan ook nog steeds mooi uit. Regelmatig vragen mensen aan mij waar ik ze vandaan heb, omdat ze gewoon heel leuk zijn en lekker zitten.

OluKai sandalen online kopen

Wil je weten welke toffe slippers en sandalen OluKai deze zomer nog meer heeft, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen? Of wil je gewoon dezelfde aanschaffen die ik heb? Je koopt ze oa hier.

OluKai

Vorig artikelDe leukste thee- en pluktuinen van Limburg
Volgend artikelDe leukste thee- en pluktuinen van Gelderland
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in