MerciMilleFois

Je wordt meteen tegemoet gestippeld op de website van MerciMilleFois. Leuke binnenkomer! En dan zie je de leuke schilderijtjes en kraampakketten die ze verkopen. Helemaal doorgestyled zijn die pakketten. Zo zag ik voor de jongensversie een stoer pakket met legerprint. Voor een meisje kun je dan weer slagen voor zoiets in heerlijk zoetig roze. De schilderijtjes zijn helemaal leuk. Voor de kinderkamer natuurlijk! Retro, Hip of grappig. Ik kan vooral de retro-versie erg waarderen. MerciMilleFois verkoopt trouwens ook een zomerhit op het gebied van buitenspeelgoed: de Skippykoe! Dat blijft een leuk ding waar hier gretig mee gespeeld wordt. MerciMilleFois blinkt trouwens uit in het inpakken van cadeautjes, met of zonder tekstje, het is altijd met zorg gemaakt en chic verpakt!

Voor de lezers van Hip & Hot biedt MerciMilleFois een prachtig schilderij naar keuze aan voor degene die deze slagzin zo origineel mogelijk weet af te maken: MerciMilleFois staat voor…. Het antwoord geef je door via dit formulier. De winnaar ontvangt een code waarmee het schilderij naar keuze kan worden uitgezocht! Deze actie duurt tot 16 mei 2010.

Vorig artikelFlinckbasics
Volgend artikelBabyfeestjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in