KanjerKetting

Sommige onderwerpen waar we over bloggen zijn misschien niet Hip & Hot maar verdienen het wel om genoemd te worden. Zo ook de KanjerKetting. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er nog nooit van gehoord had tot ik de blog van Lowie van Gorp over zijn dochter Guusje las. Guusje, een meisje van 10 jaar wat kanker kreeg en het helaas niet overleefde. Haar vader vertelde in zijn blog over de KanjerKetting en hoeveel dat betekende voor Guusje. Ze kreeg bij verschillende gebeurtenissen tijdens haar behandeling een kraal. Een kraal als ze bloed moest prikken of een kraal als ze weer chemo kreeg. Helaas eindige haar ketting met een hartje, wat staat voor overlijden.

Net zoals Guusje zijn er helaas veel kinderen die vechten tegen kanker. Voor deze kinderen kan de KanjerKetting een grote steun zijn en daarom wilde ik jullie ook over dit prachtige project vertellen. Je kunt het project op verschillende manieren steunen, zelfs als je niet zoveel kunt missen kun je toch helpen. Zo kun je bijvoorbeeld een KanjerKetting adopteren, voor 80 euro per jaar. Maar ook voor 5 euro per jaar kun je al helpen, door het adopteren van een kraal. Voor alle informatie over de KanjerKetting neem even een kijkje op de site. Het zou erg fijn zijn als we er met z’n allen voor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk kinderen met kanker zo’n bijzondere KanjerKetting kunnen krijgen.

Vorig artikelMade by Rebel
Volgend artikelValentijn Collectie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in