Gulf Coast Cottage

paasmandje-viltMet het oog op de pasen zocht ik naar leuke paasartikelen. Ik vond een enig mandje met lieve vilten paasspulletjes. Bij de Etsy shop Gulf Coast Cottage. Echt leuk. Maar ik zag dat ze nog veel meer geweldig leuke spulletjes maken. Om mee te spelen, voor de kids. Wat dacht je van een vilten gereedschapkistje? Of een levensechte bbq! Echt geweldig, en heel duurzaam denk ik. Helaas zag ik daarna dat ze niet de spulletjes verkopen, maar de patronen. Is dat een tegenvaller. gereedschap-viltIk heb namelijk echt 2 linkerhanden en kan absoluut niets met naald en draad. Maar voor wie daar wel heel handig mee is, is Gulf Coast Cottage absoluut een bezoek waard! Ik weet namelijk zeker dat deze spullen gretig aftrek zullen vinden bij de kindjes. Misschien een idee voor een nieuwe webshop? De patronen kosten trouwens slechts 4,50 euro en er loopt een actie dat je bij vier bestellingen de 5e gratis krijgt.

Hip & Hot mag een gratis patroon weggeven!  Dus heb jij wel het talent dat je de prachtigste dingen kunt maken met naald en draad? Kijk dan even op de website van Gulf Coast Cottage  en laat via een reactie bij dit stukje weten waar je graag een patroon van zou willen ontvangen. Vergeet niet om je emailadres in te vullen! De actie loopt tot 4 mei 2009.

Deze actie is afgelopen, Moniek Slootweg uit IJsselstein heeft het patroon van de cupcakes gewonnen!

bbq-vilt

Vorig artikelGeboortekleed
Volgend artikelPoeba
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

7 REACTIES

  1. Vergeet ik helemaal te zeggen dat ik dat robotpatroon wel erg cool vind. Jip is bijna jarig en gék op robots!

  2. Wat een leuke site heb je gemaakt! Ik heb me gelijk maar even geabonneerd op je rss. 🙂

    Heel toevallig ben ik van plan om eens wat te gaan knutselen met de ‘antieke’ naaimachine die ik van mijn schoonmoeder heb gekregen, maar ook door naald en draad ter hand te nemen.
    Deze site (die je gelinkt hebt) is wel heel erg leuk, ik zit helemaal weg te smelten bij alle plaatjes van resultaten. En dan vooral dat thee serviesje, geweldig! Of dat dokterskoffertje, oooh…

  3. Wat een leuke dingen staan re op de site van gulf coast cottage. De gereedschapset vindt ik echt helemaal geweldig. Dus die zou ik wel willen maken. En ik niet alleen mijn vriendin ook.

  4. Ik vind de Cupcake Cottage met de little girls dolls echt geweldig! Twee zoete meisjes in een pink cupcake-je, hoe verzin je het! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in