Zoooo Z8!

Z8 newbornIk ben een aardige fan van het kinderkledingmerk Z8. Toen Lenthe geboren was had ze het allerschattigste pakje aan van dit merk. Roze met hartjes. Het hangt nog altijd in de kast, zò lief! Ook nu de kindjes groter worden struin ik nog regelmatig op de website van Z8. De combinatie van stoer en schattig past goed bij mijn kindjes. Ik houd van de kleuren en de lieve jurkjes, tuniekjes en leggings. De wintercollectie is weer geweldig. Ik had het voorrecht het iets eerder te mogen zien, want ik ontving het persbericht. Al weken zat ik te kijken of de collectie online stond, en nu is het eindelijk zover. Voor de newborns komen de hartjes ook dit keer terug. De jongens kunnen hun hart ophalen met onder andere het thema fiets. Tot maat 134 gaan ze, dus mijn Yuren past er ook nog in. Zelfs Sterre past nog in Z8, zij draagt maat 128. Voor haar is, gezien haar naam, de roze broek met de sterren natuurlijk perfect, maar ook de shirtjes met hartjes zijn leuk, of de longsleeves met tekst.

Z8

Alles is te mixen en matchen bij Z8, van leggings tot rokjes, van broeken tot shirts. Wil je ook eens een kijkje nemen? Naast diverse off-line verkooppunten koop je de wintercollectie online via de online shop.

Z8 broek sterren

Vorig artikelDierenalfabet magneten voor de kinderkamer
Volgend artikelZwanger van de 4e!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in