Dierenalfabet magneten voor de kinderkamer

magneetlettersSoms komt er ineens iets zò kleurrijke voorbij, dat trekt dan meteen mijn aandacht. Dat gebeurde ook bij de dierenalfabet magneten uit de collectie van Baby Post. Ze zijn zo vrolijk en leuk! Bij elke letter uit het alfabet heeft Baby Post een diertje getekend. Of eigenlijk zelfs twee, want als jouw kindje in zijn of haar naam twee keer dezelfde letter heeft, dan krijg je twee verschillende uitvoerigen van die letter. Je verft dus een muur in de baby of kinderkamer met magneetverf, bestelt de naam van je kindje in magneetletters en plakt deze vrolijke magneten aan de wand. De letters worden geleverd in een handig blik. Je kunt natuurlijk ook gewoon ALLE letters bestellen. Ik zie namelijk helemaal voor me hoe mijn kinderen los gaan met de letters in hun slaapkamer. Woorden maken, letters oefenen. Zeker voor de beginnende lezer hartstikke leuk!

alle magneetletters babypost

Tip: Er is trouwens een leuke actie op de site van Babypost te vinden, waarbij je de letters van de naam van jouw kindje kunt winnen! Meer daarover lees je hier.

winactie magneetletters

Vorig artikelDoe mee met deze DIY-uitdaging!
Volgend artikelZoooo Z8!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in