Dierenalfabet magneten voor de kinderkamer

Dierenalfabet magneten voor de kinderkamerSoms komt er ineens iets zò kleurrijk voorbij, dat trekt dan meteen mijn aandacht. Dat gebeurde ook bij de dierenalfabet magneten. Ze zijn zo vrolijk en leuk! Bij elke letter uit het alfabet is er een leuk houten diertje. Je kan de hele naam van je kind kopen, maar ook het hele alfabet in één keer. Dat is leuk, want als je kind dan op de leeftijd is dat het naar school gaat, kan het vast wat oefenen op een magneetbord met het herkennen van letters en wellicht zelfs het maken van woorden. 

Lees ook: Mostly Magnets

Dierenalfabet magneten voor de kinderkamer

Wil je het dierenalfabet magneten voor de kinderkamer bestellen, dan is het leuk om dat op een muur van magneetverf te plakken. Je verft dus een muur in de baby of kinderkamer met magneetverf, bestelt de naam van je kindje in magneetletters en plakt deze vrolijke magneten aan de wand. De letters worden geleverd in een handig blik. Je kunt natuurlijk ook gewoon ALLE letters bestellen. Ik zie namelijk helemaal voor me hoe mijn kinderen los gaan met de letters in hun slaapkamer. Woorden maken, letters oefenen. Zeker voor de beginnende lezer hartstikke leuk!

Dierenalfabet magneten voor de kinderkamer alle letters

Duurzame oplossing

Houten letters zijn natuurlijk wat duurzamer dan plastic. Bovendien blijven ze langer mooi 

Vorig artikelDoe mee met deze DIY-uitdaging!
Volgend artikelZoooo Z8!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in