Zwanger van de 4e!

zwangerschapstest positiefEven een persoonlijke stukje vandaag. Om uit te leggen waarom het hier af en toe wat rustiger is dan anders. Ik voel me namelijk niet zo fit. Moe, misselijk… Je kent het wel. Van die zwangerschapskwaaltjes. Jawel, ik ben zwanger! Het kwam nogal onverwacht, maar inmiddels hebben we dit kindje in ons hart gesloten. De natuur heeft beslist dat wij papa en mama van 4 worden. Dat ik al heel wat babyspul had verkocht mag de pret niet drukken. We kunnen vast hier en daar wat lenen en anders zoeken we wel op Marktplaats. Het wordt druk, heel druk! Ons huis is niet zo groot, maar ach, vroeger waren gezinnen groot en sliepen alle kinderen bij elkaar op de kamer. Zolang dat goed gaat, gaat het goed.

Vormgever Nelleke kwam nadat ik haar dit grote nieuws vertelde met 2 hilarische printable posters, die nu bij ons op de muur hangen als reminder. Voor alle mama’s van vier leuk om uit te printen en op te hangen!

keep calm mum keep calm dad

Vorig artikelZoooo Z8!
Volgend artikelLunchbox kaartjes
In 1976 geboren 'onder de vuurtoren' in het heerlijke Zeeuwse Westkapelle. Voor de liefde verhuisd naar Friesland. Al ruim 9 jaar liever verliefd op Johan (36). Übertrotse moeder van Nelson (3) en Lotus (1). Nelleke is eigenaar van Wouters Vormgeving & Fotografie. Haar meeste opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke zzp’ers. Daarnaast is ze communicatie- en juridisch adviseur bij een bouwbedrijf. Liefde voor woorden, beelden, kleur, eten en muziek. Dagelijks te vinden op Instagram, Pinterest, Facebook & Twitter. De nieuwe huisstijl van Hip & Hot is bedacht door Nelleke en ze ontwerpt free printables én de Hip & Hot Stationery. Daarnaast schrijft ze af en toe een blog over leuke ‘Nice to haves’.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in