Winterhip

All weather jasje roze en groen geel Tuc Tuc 300x230 WinterhipDe afgelopen weken was het eindelijk echt winter! Nu zet de dooi in, maar koud blijft het nog steeds. Met af en toe een lekker winterzonnetje. Ideaal weer voor de kindjes om naar buiten te gaan. Vitamine D opdoen, in beweging blijven, spelen. Gezond dus! Natuurlijk moeten de kinderen wel goed aangekleed worden. Bij Winterhip hebben ze perfect ingespeeld op deze weersomstandigheden. Erg leuk vind ik de all weather jasjes van TucTuc. Dit zijn eigenlijk jasjes voor elk weertype, zelfs in de regen kan er nog mee worden buitengespeeld. En natuurlijk met hippe kleurtjes en patroontjes. Daarnaast zijn er ook heerlijk warme sjaals, mutsen en wantjes te koop. En natuurlijk prima winterjasjes! Tot slot zijn de Easy Peasy slofjes ook de moeite waard om te bekijken. Deze slofjes van eco-vriendelijke materialen hebben allemaal ‘handjes’ als sluiting en worden dit seizoen verpakt in een te gekke handpop!

Mutsen Winterhip 300x279 Winterhip

Namens Winterhip mogen wij een paar Easy Peasy winterhippe slofjes weggeven! Laat ons via dit formulier weten van welk Spaans merk Winterhip winterjasjes verkoopt? Deze actie loopt tot 12 maart 2012.

Daarnaast ook een actiecode: HIPENHOT (tot en 16 maart 2012) voor 10% korting bovenop de SuperSale Korting van 50%! En zij verzenden alle bestellingen geheel gratis!!

Easy Peasy slofje blauw en roze 3 300x150 Winterhip

Dit bericht staat in de categorie: Baby, Jongens, Kids, Kinderkleding, Winacties, Winter

Kip met das

Plaats een reactie

*