10 x sinterklaascadeaus online bestellen

Mijn hart gaat al sneller kloppen als ik er aan denk: over een kleine 2 weken is Sinterklaas weer in het land en gaat de tijd van speculaas, pepernoten, warme chocolademelk, gespannen kindjes, schoen zetten, sinterklaascadeaus en sinterklaasliedjes zingen weer beginnen. De magie die hoort bij het sinterklaasfeest is een terugkerend fenomeen. Ik hou ervan! Sinterklaascadeaus online bestellen vind ik heel handig.

sinterklaascadeautjes-radbag-2016

Cadeautjespret

Natuurlijk hoop ik dat sinterklaas mijn huis in Delft weet te vinden. Ik heb keurig een adreswijziging gestuurd, zodat hij ons huisje niet voorbij rijdt dit jaar. We zullen onze schoenen nog eens extra oppoetsen, een schaaltje water voor Americo neerzetten en de kinderen verzorgen natuurlijk de tekeningen voor sinterklaas. Met smart wachten we tot de goedheiligman ons huisje aandoet, want ik heb natuurlijk allang gezien wat ik wil hebben. Mijn wensenlijst is groot dit jaar. Dat zal wel iets te maken hebben met de verhuisplannen…

10 x sinterklaascadeaus online bestellen

In alle drukte en hectiek bestel ik de meeste cadeautjes online. Gewoon, omdat dat handig is. Ik hoef dan niet met 4 kinderen de stad in, ingewikkeld te doen in winkels om te zorgen dat ze niet zien wat ik koop en lange rijen bij de kassa te trotseren. Ik heb voor mezelf alvast een lijstje gemaakt bij de webwinkel Radbag, daar kocht ik vorig jaar ook een aantal hele leuke sinterklaascadeaus. Hierbij 10 x sinterklaascadeaus online bestellen!

  1. Ik hoop dat sinterklaas deze origami notitieblaadjes in mijn schoentje doet. Gewoon grappig!
  2. Eenhoorns zijn sowieso al hip, deze strooier vul je met lekkers en gooi je over cupcakes of misschien gewoon wel je brood (guilty pleasure). Mmmm!
  3. Ik hou er van om kinderen te laten zien dat fruit en groente niet in de supermarkt groeit. Dus zelf champignons kweken lijkt mij een feestje!
  4. Monsterspray! Ideaal, want dan kan ik ‘s nachts weer slapen. Zo naar als er een monster  onder je bed ligt namelijk. Moet ik steeds de kinderen wakker maken, omdat ik zo bang ben en die zijn dan ‘s morgens ontzettend moe daardoor. Hebben dus!
  5. Alsof je in een restaurant zit, met deze sjablonen. De rendier is tof voor de kerst. Zie je de gezichten van je gasten al voor je als je de koffie zo serveert?
  6. Ik heb ‘m al eerder getipt, maar nu het einde van het jaar in zicht komt laat ik deze my life story dagboek nog eens voorbij komen. Ideaal om alles in op te tekenen en bij elkaar te houden in 1 boek. Ik heb ‘m dus al voor Fee, maar wil deze nog wel 3 keer voor de andere kindjes.
  7. Een liefdesslot van chocola vind ik een prima alternatief voor de chocoladeletter!
  8. Deze Cacoon hangstoel lijkt me echt heerlijk om in weg te kruipen met een boek. Ook leuk voor de kindjes om in te spelen. Ik zet hem op de lijst voor het nieuwe huis!
  9. En als we het nu toch over relaxen hebben, na zo’n verhuizing ben ik daar vast aan toe namelijk: een voetreflexologie-massage apparaat.
  10. Het laatste item op mijn wishlist wordt deze sleutelhanger voor Maik en mij. Ik ben namelijk altijd mijn sleutels kwijt, dus het lijkt me heel handig om in het nieuwe huis een vaste plek aan de muur daar voor te hebben.

Welk nummer is jouw favoriet?

Vorig artikelBezoek sprookjeswereld Disneyland Paris met korting
Volgend artikelOriginele geboorteaankondiging: een geboortebord bedrukken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in