12 redenen waarom Pampers Baby-Dry Pants veel fijner is dan een gewone luier

Met 4 kinderen kan ik wel stellen dat ik aardig wat ervaring heb met luiers. Wij gebruiken eigenlijk al vanaf het begin Pampers, omdat die het beste bevallen. Sindskort hebben wij voor Fee Pampers Baby-Dry Pants, luierbroekjes dus. Ideaal! Had ik dat bij de anderen ook maar eerder gebruikt. Nu zijn jullie vast benieuwd waarom ze dan zo fijn zijn? Dat ga ik vertellen!

12 x waarom wij luierbroekjes gebruiken
 1. Nu Fee kan staan, is een broekje heel makkelijk aan en uit te doen. Als ze gepoept heeft, kan ik snel een makkelijk de zijkanten los scheuren. Een broekje aan doen gaat nog sneller: je trekt ‘m zo omhoog
 2. Fee went vast aan het systeem van een broekje. Een van de eerste stappen richting zindelijkheid.
 3. Fee vindt het heel stoer. Net als haar broer en zussen heeft ze nu ook een broekje aan! Ze wil groot zijn.
 4. De vernieuwde Pampers Baby-Dry Pants blijft 12 uur lang droog, waardoor het dus kostenbesparend is. Ik gebruik vaak maar 2 a 3 luiers per etmaal.
 5. Als Fee straks zindelijk gaat worden, is het makkelijk dat ze alvast een broekje aan heeft. Zo kan ik haar vlot op het potje zetten.
 6. Ze heeft met de Pampers Baby-Dry Pants nauwelijks last van uitslag op haar billen. De luier ademt goed, en zit het niet tegen de huid aan geplakt met het risico van rode billetjes.
 7. Door de flexibele stretchband rondom de taille en beentjes kan ze zich heel goed bewegen. Hierdoor zie ik haar motoriek met sprongen vooruit gaan. Ze klimt nu al zelf de trap op en af bijvoorbeeld, hierin wordt ze niet belemmerd door een oncomfortabele luier. (zie filmpje)
 8. Met het tape aan de achterzijde vouw je de luier snel op en kun je hem netjes, zonder troep aan je handen, weggooien.
 9. De luierbroekjes zij lekker plat, waardoor ik er altijd een paar in mijn handtas kan meenemen.
 10. Fee probeert ze soms al zelf aan te doen, dat kan ook met deze Pampers Baby-Dry Pants. Zo oefent ze alvast met zichzelf aankleden.
 11. Doordat ze deze luier staand kan aantrekken, heb ik minder last van mijn rug. Ik hoef  nu niet meer per se liggend te verschonen. Zeker op een andere locatie dan thuis vind ik dat erg fijn!
 12. Als de luier niet aan je billen zit, kun je er leuke grappen mee uithalen. Hier zetten ze ‘m regelmatig op hun hoofd en doen dan de luierdans!


Pampers Baby-Dry Pants

Doorlekken niet aan de orde

Ik hoor wel eens verhalen over doorlekken ‘s nachts enzo, maar daar hebben wij eigenlijk nooit last van. Deze Pampers Baby-Dry Pants trek ik aan voor het slapen gaan, zo rond 8 uur ‘s avonds. Ze redt het dan makkelijk tot ‘s morgens 7 uur. Zo kan ik ook voor de nacht deze broekjes gebruiken, wat ik heel prettig vind met het oog op het zindelijk worden. Want om eerlijk te zijn ben ik na 10 jaar best wel een beetje klaar met het luiertijdperk… Ik ga proberen Fee rond haar 2e jaar zindelijk te hebben, en dan zijn deze Pampers Baby-Dry Pants ideaal voor de komende maanden! #PampersPants

Wat zijn jouw ervaringen met deze luierbroekjes?


Banner-gesponsord-product

Vorig artikelIdeaal voor op vakantie: de AeroMoov
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #77
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

 1. De einige nadeel is dat de luierbroekjes niet in maat 3 en 2 bestaan. Met liam heb ik zindelijk communicatie gebruikt, sinds hij 6 maanden oud Is op de pot/wc gezet om te poepen. Met gewone luiers niet makkelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in