Kleurrijke Kerst met Vorm en Kleur

Het lijkt misschien nog ver weg, maar binnen 3 weken is het al weer Kerst! En net als vorig jaar heeft Vorm en Kleur een uitgebreid assortiment kerstdecoratie. Onder Kerst momenten vind je ze allemaal. Van Hey-Sign de vilten (kerstboom)hangers, onderzetters, servetringen, manden. En prachtige vilten engelen en kerstbomen om neer te zetten. Uit Estland van Nedholm handgemaakte houten waxinelichthouders met kerstbomen en sneeuwkristallen. Van Remember grappige mokken en ontbijtplankjes met een olijke Kerstman erop. En uit Finland de kerstcollecties van Marimekko en Aarikka natuurlijk. Unieke hangers, raamdecoratie en houten kerstbomen. Maar ook hippe schorten, ovenwanten en placemats in kerststijl. Bestel nu bij vorm-en-kleur.nl!

En zet bij het afronden van je Kerst bestelling “Hip&Hot Kerst” in het vak voor de persoonlijke boodschap. Dan ontvang  je een hippe vilten (kerstboom)hanger van Hey-Sign t.w.v. 5,70 euro kado. Deze actie geldt t/m 6 januari 2012 en niet in combinatie met andere acties.

Vorig artikelWellies Wonderland
Volgend artikelEssie’s handcraft cuteness
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in