BuggUp & FlexiBath

Als ouders weten we allemaal dat het hebben van een kinderwagen en later ook een buggy erg handig is, soms zelfs onmisbaar. Maar we weten ook allemaal hoeveel ruimte zo’n ding in kan nemen. Als je groot woont, heb je er misschien een handig hoekje voor, maar wat nou als je op een flatje woont of gewoon niet zo’n groot huis hebt? Ik weet dat de kinderwagen hier altijd gigantisch in de weg stond, en ja buiten zetten was ook geen optie. Als ik toen de BuggUp had gehad, was ik erg blij geweest. Want wat kun je precies met de BuggUp? Nou eigenlijk heel simpel, je kinderwagen of buggy ophangen. Zo heb je de small versie voor een buggy en een large versie voor een kinderwagen. Het is erg handig in het gebruik, want het enige wat je hoeft te doen is hem aan een muur te bevestigen en dan kun je zo je buggy of kinderwagen ophangen. Hoe handig is dat? Ruimtebesparend is het zeker en dat willen we natuurlijk allemaal.

Wat ook zo’n handig item is, is de FlexiBath. Het is een badje, wat je heel makkelijk kunt inklappen en aan de kant kunt zetten. Ik vind het geweldig. Hier thuis hebben we geen bad, wel een douchecabine en daar kon hij prima in staan. Kinderen helemaal blij, want ze hadden ineens een bad. En ondanks dat het badje eigenlijk voor kinderen tot 4 jaar is, vond zelfs mijn dochter van 7 hem geweldig. Naast het badje kun je ook de FlexiBath Toys kopen, een leuk pakket wat bestaat uit een soort tafeltje, die je kunt bevestigen met behulp van zuignappen en een aantal bekertjes. Het is gemaakt van zacht en veilig materiaal, zonder allerlei schadelijke stoffen. En dat is natuurlijk wel zo fijn. Wat ook erg handig is, is dat je de speeltjes in de vaatwasser kunt schoonmaken, ideaal. Je kunt er erg leuk mee spelen als je in het badje zit, maar het is ook leuk als je onder de douche staat. Mijn kinderen hebben er in ieder geval leuk mee gespeeld.

Namens Easywalker mogen we een BuggUp en een Flexibath weggeven! Hoe gaaf is dat? Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Als je via dit formulier antwoord geeft op de volgende vraag, maak je kans op een van de items. Geef je ook even aan of je de BuggUp of de Flexibath wilt winnen? In hoeveel verschillende kleurencombinaties kun je de FlexiBath kopen? Deze actie loopt tot 4 mei 2012.

Vorig artikelLieva Jurkjes
Volgend artikelVilla Kaatje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in