Thocobags

Ik hou er wel van. Ondernemende tieners die een nichemarkt vinden met een door hun verzonnen leuk product. Ik vond ze in een magazine over ondernemers in mijn regio. En ontdekte kort daarna dat hun vader een twitter-follower was van mij. Het contact was snel gelegd. Deze jongens hebben namelijk een geweldig leuke tas verzonnen: de Thocobag. Deze tas, verkrijgbaar in hippe kleuren, is superhandig voor de scholier of student. Bovendien is de tas voorzien van een grappige tekst: hou je bag! Voor de prijs hoef je het niet te laten: al voor €19,95 kun jij ook rondlopen met zo’n coole tas met een zee van ruimte. En binnenkort komen er bovendien nog meer originele teksten. Dit is gewoon zo’n “must-have” item dus. Houd daarom Thocobags per 1 september goed in de gaten!

Namens Thocobags mag Hip & Hot zo’n kekke tas weggeven. En daar hoef je echt niet veel voor te doen! Ik schreef al eerder dat de Thocobag verkrijgbaar is in hippe kleuren. Welke kleuren zijn dat? Laat het weten voor dit formulier en wie weet krijg jij zo’n coole tas opgestuurd. Deze actie loopt tot 29 september 2010.

Vorig artikelButtons van ProudKids
Volgend artikelLoFff, the secret wardrobe…
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in