3 upgrades die je aan je huis kunt doen!

3 upgrades die je aan je huis kunt doen!Als huiseigenaar ben je nooit klaar. Er zijn altijd dingen die je aan je huis kunt verbeteren of dingen die gerenoveerd moeten worden. Het is natuurlijk altijd leuks om nieuwe dingen toe te voegen aan je huis die het mooier en waardevoller maken. Dit is gelukkig vaak minder moeilijk dan je in eerste instantie zou denken. Lees in deze blog 3 makkelijke tips om je huis te upgraden!

Kozijnen

Een strakke voorgevel straalt klasse uit. Het schilderen van je kozijnen en deur is daarom ook zeker de moeite waard. Het geeft je huis een frisse look en laat je huis er waardevoller uit zien. Is jouw voorgevel een beetje vervallen? Dan is het een goed idee om deze bij te werken of vervangen. Over het algemeen wordt ervoor gekozen om kozijnen eens in de 5 jaar te schilderen. Kozijnen worden meestal na een gebruik van 50 tot 75 jaar vervangen.

Trap

De trap is iets wat je veel gebruikt, daarom kan het zo zijn dat hij niet meer in de beste staat verkeert. Naast dat een trap er dan misschien niet meer heel mooi uitziet kan het ook gevaarlijk zijn als hij niet meer veilig is. Als de trap bij jou thuis zijn beste tijd ook heeft gehad is het een goed idee om deze een nieuwe look te geven.

Garage

De garage is iets waar niemand echt aandacht aan geeft, vaak is het hier maar een rommeltje, maar je kunt deze ruimte goed gebruiken. Als je een garage functioneel indeelt haal je veel meer uit je garage. Als je geen garage hebt kan je ook een upgrade doen door een carport met plat dak aan te schaffen. Deze kun je naast je huis plaatsen zo staat je auto alsnog veilig ongeacht de weersomstandigheden. Je kunt op Moduhout.nl terecht voor een groot aanbod aan prachtige carports.

Voordelen van upgraden

Naast dat alles er weer fris uitziet in huis of rondom huis heb je nog een voordeel die je hierdoor krijgt. Namelijk waarde, je investeert in je huis en laat de waarde hiervan dus stijgen. Je krijgt dus niet alleen een mooier huis maar je verdient er ook nog eens op als je later je huis nog wilt verkopen. Dus wees niet bang om te upgraden. Je verliest het geld niet nadat je het uitgeeft, maar je investeert het!

maik klussen trapkast

Vorig artikelTijd om te koken
Volgend artikelLes Papattes, een strategisch buitenspel voor het hele gezin
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in