5 x leuke jurkjes voor de zomer

Ja hoor, als echte jurkjes-freak wil ik de zomer natuurlijk beginnen. Ik koos 5 toffe printjes uit in de webwinkel van Love, Peace & Joy en liet ze mij toekomen. Helaas was het toen eerst nog even een paar dagen regenachtig, dus mijn geduld werd op de proef gesteld. Natuurlijk had ik ze thuis voor de spiegel al even snel gepast, maar ik wilde mooie foto’s maken in de buitenlucht. Daarna mochten mijn volgers op Facebook helpen kiezen. Welke van de 5 x leuke jurkjes voor de zomer heb ik gekozen? Ik vertel het je zo…

5 x leuke jurkjes voor de zomer

Toegegeven, ik vond het best moeilijk, want ik had deze 5 niet voor niets uitgekozen. Ik vond ze allemaal leuk. Maar ja, je lijf werkt niet altijd goed mee. Soms is een model nèt niet passend. Of staat de kleur je niet. Dat ontdekte ik nu ook.

Ice ice baby

Ik was helemaal weg van het ijsjes-patroon, maar helaas maakte de kleur me te flets. Ik weet wel zeker dat het geweldig staat bij iemand met donker of blond haar, donkere ogen en een wat donkerdere huid. Het jurkje met de ijsjes is trouwens van Froy & Dind.

Donkerblauw past bij jou

De tweede jurk is van IS.IS, dat is de volwassen versie van het welbekende Kik Kid. Ik vond ‘m erg leuk, met dat blauw, en hij werd ook best vaak gekozen als blijvertje, maar ik heb deze toch teruggestuurd. De reden? Mijn slappe buikje was er naar mijn idee te zichtbaar in. Eerst maar eens een paar kilo afvallen, dan staat het vast beter. De prijs van dit jurkje is trouwens heel schappelijk, dus voor weinig geld heb je dan wel meteen een leuke zomeroutfit erbij.

Wow! Retro en zomerse kleuren

Jurk nummer 3, dat was een regelrechte topper vonden mijn volgers. Hij werd echt bijna unaniem door iedereen gekozen. Sommigen twijfelden nog over de kleur, maar het model was in elk geval heel goed voor mij. Dat vond ik zelf ook, dus deze heb ik gehouden. Ik kan niet wachten tot het weer warm wordt en ik dit toffe retro Wow to Go jurkje aan kan!

Bijzonder groen

Jurkje nummer 4 heb ik ook gehouden. Van Froy & Dind, jurk Emilia, in een prachtige donkergroene kleur met Dandelion’s en libelle’s erop. Ik hou er van, het stofje zit geweldig lekker en hij stond ook mooi. Sowieso is blauw en groen een enorme trend deze zomer, kijk voor de grap maar eens rond naar de kleuren in de winkels. Deze specifieke groene kleur heb ik nog niet, dus ik ben er heel blij mee.

Orchidee

Ik had jurk nummer 5, ook van Froy & Dind, nog niet laten zien op Facebook. Hier twijfelde ik over, hij zat namelijk heel erg fijn. Hij stond ook mooi trouwens, maar uiteindelijk vond ik ‘m toch iets teveel lijken op iets wat ik al heb. Dus die heb ik vooralsnog retour gestuurd. Wie weet bestel ik ‘m uiteindelijk toch nog een keer, want het model was leuk en de orchidee print ook. Maar ja, weer datzelfde blauw/groen, dus voor nu iets anders gekozen…

Welk jurkje zou jij zelf kiezen? Alle jurkjes komen van Love, Peace & Joy trouwens! Ik waarschuw vast: naast deze 5 zijn er nog veel meer jurkjes met een heel hoog klik-gehalte…

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #118
Volgend artikelThematafel Koningsdag
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in