5 belachelijk dure hotels in New York

In 2003 was ik in New York. Met niet al te veel geld op onze bankrekening boekten we een zo goedkoop mogelijk hotel. Vervolgens probeerden we er zo weinig mogelijk te verblijven, omdat het echt drie keer niks was. Liever sliep ik in een belachelijk duur hotel in New York.

5 belachelijk dure hotels in New York

Soms is het gewoon leuk om weg te dromen bij hotels waar ik waarschijnlijk nooit het budget voor ga hebben, maar waar ik wel graag zou overnachten. Daarom zocht ik 5 belachelijk dure hotels in New York uit, voor wie mee wil dromen of toevallig wel budget hiervoor heeft.

Hotel Central Park

Sowieso is dit natuurlijk een perfecte locatie, superdicht bij Central Park. Kun je elke ochtend je hardlooprondje doen (tenzij je dat in de gym van het hotel doet natuurlijk), daarna aanschuiven voor je superluxe ontbijt en vervolgens lekker gaan shoppen. Veel bezienswaardigheden zijn dichtbij, zoals Carnegie Hall en het Museum of Modern Art. De kamers zijn prachtig en de reviews van Hotel Central Park zijn erg goed. Ik zou het wel weten, als ik een paar duizendjes over had :).

The Knickerbocker

Times Square is natuurlijk een fantastische plek om je hotel te hebben. Je draait je hand niet om voor het bezoek van een musical, want dat zit allemaal vlakbij. Het rooftop terras is schitterend en een echte must see. Er is een binnen en buitengedeelte en ze serveren er de lekkerste cocktails. Luxe all over the place dus. Daarnaast ook de winkels om de hoek. Metrostation op loopafstand waarmee je ieder plekje in de stad bezoekt en vergeet niet af en toe even mensen te gaan kijken in het groene Bryant Park. The place to be! The Knickerbocker.

Hotel Four Seasons

Vers fruit, healthy smoothies, croissantjes, het is er allemaal in overvloed. De kamers zijn modern en gezellig. Je hebt eigenlijk bijna een appartement: alle kamers zijn voorzien van een bankje en salontafel. Er staan verse bloemen, de badkamer is net een balzaal en voorzien van marmer en soms zelfs gouden kranen. Bij Hotel Four Seasons kun je je in alle luxe onderdompelen. En dat uitzicht!

Crosby Street Hotel

Kleurrijk en een tikje extravagant vind ik wel de kernwoorden bij Crosby Street Hotel. Elke kamer is anders. Vaak zie je heel bonte kleuren, een enkele kamer is juist wat meer sober. Maar altijd klopt alles. Zie je jezelf al zitten, met je boekje voor je raam? Of in de immense tuin bij het hotel? Flanderend op de bijzondere trap? Ik zou het wel weten…

Grand Hyatt New York

Ook in de buurt van Central Park (600 m) en de grote winkels zoals Apple, H & M, enz zit Grand Hyatt New York. De kamers zijn hypermodern en van alle gemakken voorzien. Uiteraard gratis wifi enzo en voldoende ruimte om in je kamer wat te werken. Zwemmen kun je er ook, als je nog even wat wil bewegen overdag. Een plaatje op een perfecte locatie.

Vorig artikelKeukenbenodigheden voor de amateurkok
Volgend artikelOp avontuur bij de Grotten van Han
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in