De 5 (en een beetje meer)… gaafste tafeltenten

Omdat het mooie weer nog even op zich laat wachten bedachten mijn kinderen dat ze zich het best zouden kunnen vermaken met een tent in huis. En dan het liefst geen zelfgebouwde van lakens en kussens zoals ik voorstelde, maar een grote en stevige… een tafeltent! Helaas ben ik niet zo handig met naald en draad. Zelfs niet met een volautomatische naaimachine krijg ik zo’n rechttoe-rechtaan exemplaar geregeld. Ik ging daarom online zoeken naar een paar gave kantenklare exemplaren. Ik vond ze voor grote en kleine tafels. Welke vind jij het mooist?

De 5 gaafste tafeltenten

Mooie tafeltent in Boheemse look van Colorique

Deze handgemaakte speeltent is in 3 versies en verschillende maten verkrijgbaar.

Simpele maar erg gave speeltent van Kidsdepot. In 4 maten en 3 kleuren.

Niet zo sterk en duurzaam als de stoffen exemplaren, maar wel voor een heel klein prijsje koop je deze brandweer-tafeltent bij Bol.com.

Tafeltenten op bestelling

Bij Binnenpret: Basistent vanaf € 89,95. Maar ook thematenten zoals ridderslot en dit winkeltje.

Bij Siemz: Grote keuze tenten vanaf € 79,95.

Bij Grietjes & Pietjes: Diverse tenten vanaf € 79,95.

Liever de fantasie van kinderen extra prikkelen en ze zelf laten bouwen? Dan hebben ze deze reuzespeelknijpers nodig natuurlijk!

Vorig artikelVoedingssupplementen, neem jij ze?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #111
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in