Flavourites Live!

Ik was er bij, vorig jaar, jij ook? Of ben je nog niet bekend met het fenomeen Flavourites Live? Dan wordt dat langzamerhand tijd, want hoe geweldig is het niet om de mensen achter al die leuke webshops die je op Flavourites kunt vinden (en vaak ook op Hip & Hot) in het echt te ontmoeten? Maarliefst 134 hippe winkeltjes openen hun virtuele deuren en nemen hun te gekke spulletjes mee naar het World Fashion Centre in Amsterdam op 19, 20 en 21 november. En als jij langskomt, kun je dus al die hippe producten die je normaal alleen online kunt aanschouwen, met eigen ogen zien, voelen, aanraken, ruiken en…. (want dat gaat vast gebeuren) kopen! Shop cadeautjes voor de decembermaand, struin langs mooie stands en hippe kraampjes, neem deel aan de wedstrijden en doe ideetjes op voor je huis, je outfit, de kids en nog veel meer. Kom naar Flavourites Live!

Flavourites heeft voor de Hip & Hot lezers, die natuurlijk allemaal shopaholic zijn, 5 x 2 kaarten beschikbaar gesteld voor de winactie. En nee, zoals bekend gaat dat niet vanzelf. Wij willen graag weten wat zo’n kaartje in de voorverkoop kost. Laat ons dat weten via dit formulier en wellicht mag jij straks gratis en voor niks naar dit hippe event! Deze actie loopt tot 14 november 2010.

Vorig artikelSieraden met herfstdieren
Volgend artikelCrispy Colours
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in