5 Nieuwe elektrische auto’s in 2019

“Eindelijk is het dan zover!” Lang heeft het geduurd voordat de grootste automerken overstag zijn. Eindelijk leggen grote automerken nu ook de focus op elektrische auto’s. Dat werd tijd ook! De meest veelbelovende elektrische auto’s hier in een toplijst.

1. Tesla Model 3

Dit model is bij veel Tesla-liefhebbers een droomauto. Een droomauto die voor veel mensen betaalbaar is. Deze is namelijk erg voordelig en goed. De actieradius zal op zo’n 530 kilometer liggen. Dit maakt de Tesla Model 3 tot één van de goedkoopste elektrische auto’s per kilometer. Vanaf €41.500 zal de Tesla Model 3 te koop zijn. Volgens topman Elon Musk zullen er nog veel prijsverlagingen in de toekomst zullen volgen. Deze elektrische auto van Tesla is, mooi, betrouwbaar en voordelig.

2. Volkswagen I.D

Volkswagen is een slecht daglicht komen te staan na het grote dieselschandaal. De autofabrikant heeft toegezegd 70 miljard uit te trekken voor de overgang naar elektrisch rijden. De verwachting is dat in de toekomst nog enkel elektrische auto’s worden gemaakt. Eind 2019 komt de eerste elektrische hatchback uit. Deze nieuwe Volkswagen zal de naam NEO met zich meebrengen. Volgens Volkswagen wordt deze auto zeker 6.000 euro goedkoper dan de Tesla 3. Niet voor niks staat deze elektrische dan ook hoog in deze toplijst. Deze belooft een echte topper te worden!

3. Mercedes EQC

Dit is een elektrische SUV waarmee een afstand van 500 kilometer rijden mogelijk is. Deze zeer sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 5 seconden. Razendsnel dus! Veel autoliefhebbers zijn onder de indruk van deze nieuwe elektrische SUV.

4. Porsche Taycan

Porsche kan natuurlijk niet achterblijven. De autofabrikant is al langer bezig met het ontwikkelen van elektrische auto’s. De Porsche Taycan is een volledig elektrische auto die razend snel moet worden. Deze elektrische kan worden opgeladen in een kwartier tijd. De actieradius ligt rond de 500 kilometer afstand.

5. Hyundai Kona

Dit zal een relatief kleine elektrische auto zijn met een batterij van 39 kilowatt. Deze degelijke SUV krijgt een batterij voor een actieradius tot 400 kilometer bij ideale omstandigheden. De prijs zal rond de €40.000,- liggen. Niet goedkoop voor een Hyundai zou je zeggen!

6. Audi e-Tron

Een andere langverwachte auto in het luxe segment is de Audi e-Tron, die ook in 2019 op de markt verschijnt. De e-Tron is ook in Nederland beschikbaar en krijgt een prijskaartje van ongeveer $80.000, stelde Audi eerder. De actieradius zal rond de 400 kilometer liggen.

Bespaar op uw elektrische auto

Als je zeker wilt weten dat de verzekering voor uw elektrische auto goed geregeld is, doet er verstandig aan om uw autoverzekering te vergelijken. Hier worden de verzekeringen duidelijk op een rij gezet en vergeleken, om zo heel gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering van Nederland te vinden. Je auto verzekeren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Vorig artikelWaarom een poef handig en decoratief is
Volgend artikelKinderen milieubewust het huis uit: hoe doe je dat?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in