Waarom een poef handig en decoratief is

Met vier kinderen in huis is het soms best een uitdaging om voor iedereen een fijne zitplek te creëren. Zeker met een verjaardag komen wij al snel zitplekken te kort. Gelukkig bestaat de poef. Waarom een poef handig en decoratief is ga ik in deze blog uitleggen. Een andere naam voor poef is trouwens hocker. Op een hocker kun je zitten, maar je kunt het ok als bijzettafel gebruiken. Zo heeft een poef nog een extra functie.

Waarom een poef handig en decoratief is

Je zult misschien denken dat een poef alleen handig is om op te zitten, maar er zijn nog veel meer toepassingen van een poef. Het hangt natuurlijk wel af van de stevigheid van de poef. Is jouw poef meer een soort zitzak, dan is deze als opstapje ongeschikt. Maar wie een stevige poef heeft en een keer niet bij iets kan dat hoog in de kast staat, pak je ‘m er zo bij om jezelf een stukje langer te maken. Zet er bovendien een mooi dienblad op, en je gebruikt ‘m als bijzettafel.

Variëren met de poef

Met een poef kun je eindeloos variëren. Doordat je ‘m makkelijk optilt en verzet, kun je je interieur steeds een andere look geven. Misschien zet er er een poosje een mooie vaas met bloemen op ter decoratie? Of gaat hij een poosje naar de hal, waar je ‘m kunt gebruiken om op te zitten als je je schoenen aan trekt? Een poef is ook zo weer gepakt om in de woonkamer een extra zitplek te creëren, of als bijzettafel als je televisie kijkt en je glas wijn met snack binnen handbereik wilt hebben.

Verschillende kleuren

Een poef kun je kopen in allerlei kleuren. Dat is leuk, want daardoor kun je er een echte eyecatcher van maken in je interieur. Een felle kleur zal meteen opvallen. Wil je liever iets neutraals, dan kan dat natuurlijk ook. Zo is een poef lekker basic en kun je de kleuren in je kamer aanpassen met accessoires. De poef blijft dan prima te gebruiken als je je woonkamer een totale make over geeft.

Waar koop je een poef?

Er zijn natuurlijk heel veel winkels die een mooie poef verkopen. Als je overtuigd bent dat je er een nodig hebt, dan raad ik je aan je eerst goed te oriënteren. Denk na over kleur, functie en vorm. Maak een top 5 van de leukste poefs die je gevonden hebt en bedenk hoe dit in jouw eigen interieur zal staan. Ga daarna pas tot aankoop over. Poefs van Goossenswonen.nl zijn in elk geval erg leuk. Ik ben groot fan van de roze poefs, die natuurlijk ook perfect in mijn interieur passen. Er zijn natuurlijk ook mooie andere kleuren, maar je ziet, roze is helemaal hip!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #218
Volgend artikel5 Nieuwe elektrische auto’s in 2019
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in