Blikvangers

Als je nog eens op zoek bent naar een originele manier om een cadeautje te presenteren, te trakteren, iemand een hart onder de riem te steken, een geboorte/trouwbedankje of om iets in op te bergen, dan heb ik een leuke site die ik je kan aanbevelen. Bij NickNack vind je kleurrijke blikjes met gezellige en originele prints aan de bovenzijde. Heel lief vind ik de versie met het gelukskoekje, lijkt me superleuk om iemand cadeau te doen die wel wat geluk kan gebruiken. Of zo’n blikje met de naam van je kind erop en daar dan wat rozijntjes in doen bijvoorbeeld voor een traktatie op het kinderdagverblijf of op school. Er zijn legio doeleinden te bedenken, maar dat het leuk is, das een feit!

NickNack heeft speciaal voor Hip & Hot een uniek ontwerp hipenhot-blikjes gemaakt! Daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op. En jij kunt deze blikjes winnen! Laat ons weten wat jij een leuke toepassing vindt voor de blikjes en geef dit door via dit formulier. Wie weet ben jij dan straks wel de winnaar van een echte serie Hip & Hot blikjes? We geven setjes 2 weg. Deze actie loopt tot 23 november 2010.

Vorig artikelCounting Flowers
Volgend artikelAlle nieuwe geboortekaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in