5 praktische vaderdagcadeaus

Ik weet dat er zat vrouwen zijn die het tóch leuk vinden om iets voor hun lief te kopen voor vaderdag. Maar dan wel iets praktisch, want “zo heeft hij er écht wat aan.” Ik zocht en vond een aantal zeer praktische cadeaus.

1. Bij Studiozomooi vond ik een hele mooie portemonnee in een prachtige kleur blauw. Het is een stevige, lichte en super praktische. Onverslijtbaar en waterafstotend met 6 vakjes voor creditcards en 2 vakken voor briefgeld. De portemonnee sluit door een geïntegreerd elastiek. Er is ook een bijpassende kleine portemonnee te koop, handig voor muntjes. Deze past precies in deze wallet.

wallet-blue-open

2. Groot Irritatie punt voor vrouwen zijn misplassende mannelijke huisgenoten. Met deze sticker van Allemaal Stickers is dat echt verleden tijd. Je man (klein of groot) richt met het plassen op het plaatje, en dus ín de pot, in plaats van op de grond of op de rand van de pot. Bewezen is dat wc’s tot wel 80% schoner worden achtergelaten als er een dergelijke sticker in de pot zit geplakt. Ideaal!

Stickers

3. Nooit geweten, maar wist jij dat door LED’s zoals gebruikt in tablets, smartphones, tv en computer of laptop blauw licht wordt uitgestraald? Dit blauwe licht, onzichtbaar voor het blote oog, is schadelijk voor je ogen. Oeps! Het is daarom belangrijk je ogen te beschermen met met blueberry glasses, want deze filtert het schadelijke blauwe licht. Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. 

brilkopie

4. Echte mannen houden van barbecuen, dus een boek met handige bbq tips is volgens mij altijd welkom. Deze die ik vond bij Bol is het helemaal. Julius Jaspers neemt de lezer mee naar de wortels van het koken. Vuurtje stoken, rooster erboven en vlees, vis en groente garen. Terug naar de basis zeg maar. En dat moet toch iedere man aanspreken.

9200000009905986

5. Sommige dingen moet je gewoon altijd bij de hand hebben. Voor mijn lief zou dat best wel eens zijn biertje kunnen zijn. Deze praktische bierhouder wordt heel eenvoudig aan een riem bevestigd. Zo houdt zo zijn handen vrij voor de meer belangrijke dingen in het leven. Namelijk het grillen van het vlees. Proost!

bierhouder-1bb

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here