5 tips voor cadeaus met een foto

Herinner je je de goede oude tijd nog? Dat je foto’s maakte met een camera waar een rolletje in zat? Dat rolletje bracht je dan als het vol was naar de fotograaf, die vervolgens je foto’s afdrukte. Een paar dagen later waren ze dan klaar en haalde je ze op. Hilarisch toch! Als je kijkt wat er nu allemaal mogelijk is met camera’s, smartphones en fotoproducten; niet te vergelijken met toen.

Bij BesteCanvas.nl bestel je heel eenvoudig de mooiste producten met een foto, de service is uitstekend en de levering super snel.

  1. De meest bekende is denk ik wel een wanddecoratie. Je hebt ze in alle soorten en maten, met of zonder lijst, op fotopapier of op een canvasdoek. Ik ben soms best een beetje ouderwets, dus met de digitale fotoafdruk in een lijst ben ik super blij. Ik bestelde die met een passe-partout en een zilveren lijst. En die is prachtig!
  2. Ook niet meer weg te denken is het digitale fotoboek. Zeker na de zomervakantie een ideaal middel om snel en gemakkelijk je foto’s af te drukken en fijn na te genieten.
  3. Heel leuk vind ik ook de fotokalender. Je downloadt en installeert een  fotokalenderprogramma gratis en je kan aan de slag. Een kind kan de was doen!
  4. Iets wat ik wat minder snel zal bestellen is een foto op deken. Maar misschien voor een kinderkamer juist wel een heel leuk idee! Bijvoorbeeld met een huisdier.
  5. Een foto op een acrylblok is ook heel bijzonder. Het is onbreekbaar, staat heel stevig zonder enige steun. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten. beste canvasSpeciaal voor de lezers van Hip&Hot heeft Bestecanvas.nl een kortingscode gemaakt: HIPENHOT. Deze code is geldig voor de volgende canvasafdrukken: 60×40 cm (verkoopprijs: 42.90 EUR), 75×50 cm (verkoopprijs: 49.90 EUR) of 80×60 cm (verkoopprijs: 64.90 EUR). Je krijgt deze als je de kortingscode gebruikt voor slechts 22 Euro per stuk. De code is geldig tot 31-12-2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in