Betaalbare damesfietsen

Sinds we in Rijswijk Buiten wonen fiets ik eigenlijk niet zo heel vaak meer. Naar mijn werk ga ik met de auto, want Sterre zit in Den Haag op school en zij red het niet om 45 minuten heen en terug op de fiets te gaan elke dag. Bovendien moet ik vaak half Den Haag door voor afspraken en dat zou betekenen dat ik veel tijdverlies heb op de fiets. Ik pak dus veel de auto. Voor korte ritjes hier in de buurt pak ik vaak wel de fiets, zo ook afgelopen week toen ik naar het zwembad moest. Ik schrok eigenlijk een beetje van hoe mijn fiets er aan toe was: helemaal verroest, banden zacht, schakelen ging stroef. Hij is duidelijk aan vervanging toe…

Betaalbare damesfietsen

Maar, onze auto doet ook al tijden vervelend en er zijn nog genoeg dingen in het huis te doen ook. Met andere woorden: ik heb eigenlijk geen budget voor een nieuwe fiets. In elk geval geen dure. Dus ging ik op zoek naar betaalbare damesfietsen. En gelukkig vond ik daar wel wat. Ik hoef namelijk niet per se iets bijzonders. Voor mij (nog) geen elektrische fiets, maar wel versnellingen, handremmen en gewoon een beetje een trendy look & feel.

Fietsen is gezond!

Als ik straks een nieuwe fiets heb, dan hoop ik weer wat vaker op mijn stalen ros te springen. Naar de sportschool kan namelijk prima op de fiets, evenals een boodschap doen, kinderen van school halen of naar de hockeyclub van Sterre fietsen. Zo maak je toch aardig wat kilometertjes op een dag en dan heb je zomaar je 30 minuten dagelijkse beweging weer te pakken. Pak wat vaker de fiets in plaats van de auto!

Ik denk dat dit ‘m wordt, trouwens…

Vorig artikelRoos & Tijn gaat verhuizen en ruimt op!
Volgend artikel5 tips voor cadeaus met een foto
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in