6 coole gadgets voor kinderen

tablet kind Of het nu voor Sinterklaas of Kerst is, veel kinderen houden toch wel van gadgets. Het zijn de wat meer prijzige cadeaus, dus zeker niet geschikt voor in de schoen. Maar, wellicht wordt zo’n gadget wel het topcadeau van 5 december of voor onder de kerstboom?

Wij verzamelden 6 gadgets voor kinderen, ter inspiratie van de feestdagen. En… met winactie!

1. Denk je aan gadgets voor kinderen, dan denk je aan V-tech. Tenminste, wij wel. Hier in huis al diverse producten, die al voor veel plezier hebben gezorgd. Topper vind ik nog steeds de camera’s. Zo kunnen kinderen zelf echte digitale foto’s maken. Maar, dat is niet alles. Er zitten ook spelletjes op en een Mp3 speler. Hier galmt K3 en Kinderen voor Kinderen regelmatig door het huis of de auto, want de camera’s gaan steevast mee naar elk uitje. Gelukkig zitten er ook koptelefoons bij…

kidizoom camera

2. Ook van V-tech, het coole horloge Kidizoom. Speelgoed van het jaar 2014. Geschikt voor kinderen van 5-12 en de eerste smartwatch voor kinderen waarmee je foto’s en video’s kunt maken. Wij hebben het horloge getest en zijn enthousiast, al vind ik ‘m zelf iets minder geweldig dan de camera. Dat komt waarschijnlijk omdat ie best groot is om de smalle polsjes van mijn kinderen. Desondanks vonden ze ‘m geweldig en werd en steeds om geruziet, zelfs door de kleine Lenthe van 2 die vond dat het ook prima voor haar leeftijd was.

kidizoom

3. Iets waar mijn oudste al tijden om zeurt is zo’n bewegend en geluid makend beestje. Een hondje, poesje of whatever. Iedereen heeft het op school, dus tja. Dan moet zij het ook. Wat een mazzel met een blog-mama, die kreeg gewoon de geweldig gave panda van Fur Real Friends opgestuurd. Je begrijpt, dit is het helemaal, het beest gaat zelfs met haar mee naar bed. Ik denk dat ik het zelf als kind ook geweldig had gevonden, en voor nu geniet ik gewoon van de gelukzalige blik van mijn kleine, grote dochter.

panda fur real friends

4. Het is hier soms ruziën om de iPad, dus een eigen kindertablet zou geen overbodige luxe zijn. Kunnen ze tenminste ook geen apps van mij meer wissen of foute filmpjes en websites bekijken als ik even niet oplet. De tablet van Kurio is alom geprezen, vanwege zijn kindvriendelijkheid. Te gebruiken vanaf 3 jaar en uitermate veilig.

kurio roze

5. Hebben we dan ook nog iets voor de kleintjes? Jazeker! V-tech heeft namelijk ook baby-smartphones. Tja, of je daar op die leeftijd al mee moet beginnen weet ik ook niet, maar met een oudere broer of zus willen zij natuurlijk òòk wat. En hier kunnen ze ook echt iets van leren. Gewoon oordopjes voor jezelf in je schoen en je hoort de geluidjes niet al te hard.

smartphone baby

6. Tot slot tippen we de Kidipet Friends. Voor alle kinderen die allergisch zijn en tòch heel graag een huisdier willen. Met dit vriendje kunnen ze hun hart ophalen. Je kan het kunstjes leren, de tijd er op zien, verzorgen en nog veel meer. Bekijk het filmpje maar eens.

kidipet

Ik had al beloofd dat je een van deze gadgets kon winnen! Het gaat om het coole horloge van VTech, daar mogen we er 2 van weggeven! Wat moet je doen? Ga naar de website van VTech en kies 3 gadgets uit voor je verlanglijstje. Geef deze, inclusief je adresgegevens, door via het onderstaande formulier. Deze actie loopt tot 20 december, zodat je het horloge nog voor de kerst in huis hebt!

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)

  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)
  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelWie, wat, waar en waarom op Instagram: Cuubphoto!
  Volgend artikel4 x DIY inpakken voor Sint
  Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in