Beerlala

De stijl van Beerlala is bijzonder. Een heel eigen stijl, prachtige paneeltjes voor de kinderkamer. Diertjes, bomen, fruit, ze zijn allemaal heel precies nageschilderd. Ook de zijkanten zijn meegenomen, wat een mooi effect geeft. De Beerlala’s zijn allemaal uniek. De kunstwerkjes worden gemaakt door Julie Hendriks. Julie is in 1997 is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Ze begon met het maken van kinderkamerkunst na de geboorte van haar zoon Beer, nu 10 jaar geleden. Julie heeft inmiddels ook een dochter, Puck van 3 jaar. Eerder maakte Julie prints in gelimiteerde oplage. Deze werden verkocht via haar webshop en haar winkel in het centrum van Den Haag. De prints hebben plaatsgemaakt voor unieke schilderijtjes op paneel van elk 20 bij 30 cm, 20 x 20 en 11 x 11 cm. Elk paneeltje is gesigneerd. Ze hebben een gedecoreerde zijkant en zijn voorzien van een haakje op de achterkant.

Wil jij zo’n uniek paneeltje bemachtigen? Dan kan dat tot 31 mei 2011 met maar liefst 30% korting! Je hoeft alleen maar bij je bestelling door te geven dat je via Hip & Hot komt. Makkelijk toch?

Vorig artikelZwangerschapsspel
Volgend artikelVorm en Kleur
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in