9 bijzondere cadeaus voor Valentijnsdag

Op internet zijn heel veel leuke, bijzondere, lieve en speciale cadeautjes te vinden voor Valentijnsdag, de dag van de liefde. Hip & Hot zet er 9 voor je op een rijtje.

1. De liefdesbom. Deze gooi je in het voorjaar in de tuin en dan groeien er, met een beetje geduld, mooie vergeet-me-nietjes uit. Dit is een wilde bloem met veel kleine blauwe bloemetjes waar prachtige vlinders en andere bestuivende insecten dol op zijn. Een prachtcadeau! Je koopt ‘m voor € 4,50 bij Plukietsmoois.

seedbom-liefde-Kabloom

2.  Wat een heerlijke kaart, deze houten met ‘je bent leuk, mag ik je houden’ erop. Houten kaarten zijn niet alleen om op te sturen, maar ze doen het ook, met een aantal bij elkaar, goed als woonaccessoire. Je koopt de kaart bij Zoedt voor € 4,50.

Naamloos

3. Geen gewone boterham, maar voor Valentijn natuurlijk een boterhammetje in vorm van een hartje. Je doet dit heel gemakkelijk met Funbites. Het apparaatje snijdt allerlei etenswaren binnen een handomdraai in kleine hapklare vormen. En voor nu natuurlijk in hartjes! Voor € 12,95 te koop bij Funbites.

Naamloos1

4. Heel populair natuurijk is het sturen van een kaartje naar je (geheime) liefde. Heb jij er wel eens eentje ontvangen? Bij Kijk-es vond ik een hele mooie. Zo’n kaart die mooi is door eenvoud: ‘Ook van jou’.  Prijs is, inclusief verzenden, € 2,90.

22

5. Hoe romantisch is dit. Een muursticker boven je bed met ‘Kiss me tonight’ als tekst. De sticker is verkrijgbaar in twee maten en wil je liever een andere kleur? Ook dát is mogelijk bij de Muurstickerboetiek. Deze sticker koop je voor € 39,95.

25

6.  Bij Kaya sierraden koop je een zilveren puzzelketting, bedoeld voor geliefden. In de twee kettingen worden (gratis!) jullie voorletters gegraveerd. Wat een romantisch cadeau om je geliefde te geven voor Valentijnsdag. Maar natuurlijk ook heel bijzonder om te krijgen! Je koopt ‘m voor € 41,95.

Vriendschaps kettingen, vriendschap, vriendinnen kettingen, vriendinnen sieraden (2)

7. Hello my dear is een platform om levensverhalen vast te leggen. Geliefden kunnen online hun verhaal vertellen zodat er een blijvende herinnering ontstaat; bijvoorbeeld vanaf het huwelijksaanzoek tot aan de grote dag zelf. Voeg jullie foto’s, anekdotes, filmpjes, mooiste momenten samen en creëer zo een blijvende herinnering. Het online verhaal zet je automatisch om tot een prachtig boek voor € 34,95.

Naamloos8

8. Bij Tekst op Canvas kan je kiezen voor een bestaande tekst of je kan ook een eigen tekst aanleveren, die vervolgens op canvas wordt gedrukt. Zo rond Valentijnsdag zijn er veel mooie teksten te bedenken. Zoals deze mooie ‘Love makes a house a home’ Zo waar. Niet zo geschikt voor een onbekende liefde, maar wel een mooie voor jouw eigen Valentijn. € 25,00.

Naamloos0

9. Aagje Ontwerp heeft een hele categorie vol met liefde. Bij Aagje maak je je eigen kaart, maar je kan er ook eentje op maat laten maken. Wel zo fijn dat je zelf de keuze hebt! Als je zelf wel creatief bent, kan je fijn aan de slag met tekst, kleur en lettertype. Zo maak je er een hele persoonlijke kaart van! Je hebt al een originele kaart vanaf € 3,00.

12

 

Vorig artikel5 romantische overnachtingen voor Valentijnsdag
Volgend artikelHartjes, hartjes en nog eens hartjes
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in