Voorjaarsfair bij de Olmenhorst

banner OLMENHORST VOORJAARSFAIRIn het Pinksterweekend wordt bij Landgoed de Olmenhorst de Voorjaarsfair georganiseerd. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Meer dan 130 deelnemers met leuke en hippe producten staan voor je klaar en de fair is een inspiratiebron voor huis en tuin. Je ziet er allerlei leuks en lekkers op landelijke gebied. Biologische producten, culinaire lekkernijen & proeverijen, meubelen en brocante & lifestyle artikelen. En natuurlijk zijn er leuke creatieve workshops voor jong en oud.

De Olmenhorst is gelegen In het hart van de Randstad, centraal tussen Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. In het midden van dit stedelijke gebied is het een oase aan rust. Het lijkt wel een sprookje. De oprijlaan leidt langs bloemrijke borders, monumentale gebouwen en, vooral, vele boomgaarden.

Wil je ook naar de Voorjaarsfair? Van de Olmenhorst mogen we maar liefst vijf maal 2 toegangskaarten voor de fair weggeven aan onze lezers. Als je het goede antwoord geeft op de vraag ‘Sinds wanneer bestaat het landgoed‘ heb je kans om deze fantastische entreebewijzen te winnen. De actie loopt tot en met 10 mei a.s. en meedoen doe je via dit formulier.

images-3

Vorig artikelLovechock
Volgend artikelUniek tegeltje voor moederdag
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in