Villa Joep & de verrassingsmand

Af en toe krijg ik van die verzoekjes van organisaties die wat meer naamsbekendheid willen voor hun goede doel. Als het doel me aanspreekt wil ik daar iets mee, omdat ik weet dat achter elk goed doel vaak een hoop verdriet zit. Goede doelen onstaan meestal doordat er heel oneerlijke dingen gebeuren in de wereld. Zoals bijvoorbeeld Villa Joep. Joep kreeg te maken met een neuroblastoomtumor en overleed op de leeftijd van 4,5 jaar. Als moeder van een dochtertje van ongeveer deze leeftijd grijpt dat mij erg aan. Je moet er toch niet aan denken dat zoiets je overkomt? En dat alle zware behandelingen niet mogen baten? De genezingskans van een neuroblastoom tumor is heel klein, daarom zet Villa Joep zich in voor onderzoek naar deze ziekte, zodat de genezingskans groter wordt. Wil je donateur worden? Kijk dan op de website van Villa Joep. Er zijn trouwens hele fijne webshops die ook hun steentje bijdragen aan Villa Joep. Zoals bijvoorbeeld de Verrassingsmand. Zij steunen Villa Joep en dat is natuurlijk heel mooi.

Bovendien geeft de Verrassingsmand een verrassingsmand naar keuze twv €25 euro weg bij deze blog over Villa Joep. Het mooiste zou natuurlijk zijn als iedereen een donatie doet bij Villa Joep. Daarnaast kun je ook meedoen aan deze actie. Laat ons weten wat je kunt kopen waarmee de Verrassingsmand Villa Joep steunt via dit formulier. Deze actie loopt tot 14 november 2010.

Vorig artikelHip & Zwanger
Volgend artikelDe Kickbee
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in