De labiketmal

cadeautag malIn deze tijd van crisis en nobele plannen om minder te verspillen, komt de labiketmal als geroepen. Hiermee maak je zelf de leukste etiketten en labels. Gewoon, van tijdschriften, krantenpapier, gebruikt pakpapier, oude kaarten, behang of wat je ook tegenkomt van papier. Versier je cadeautjes er mee door er een label aan te hangen met een wens of de naam van de jarige, plak vrolijke etiketten op je potten met zelfgemaakte jam, gebruik ze voor schriften, enveloppen, boeken, agenda’s of om de inhoud van een doos op te schrijven. Er zijn zoveel mogelijkheden en toepassingen te bedenken, dat dit een absolute must-have is. En door de leuke prijs, is dit ook perfect cadeautje! Geef het samen met wat leuke gekleurde vellen papier. Pak het mooi in en laat je vriendin, zus of moeder creatief aan de slag gaan. De labiketmal is te koop bij Winkel van Papier en kost €8,95 per stuk en €14,95 per set. Ik ben enthousiast. De mallen zijn handzaam in het gebruik, licht, duurzaam, je pakt ze er zo bij en door het kleine formaat zijn ze eenvoudig op te bergen.

labiketmalNamens Winkel van Papier mogen wij 1 setje weggeven. Laat ons weten wat de prijs is van een wrapping book paper bij Winkel van Papier, wat perfect te gebruiken is in combinatie met deze mallen. Geef je antwoord door via dit formulier. Wie weet mag jij de set dan wel in ontvangst nemen! Deze actie duurt tot 13 juli 2013.

winkel van papier mal

Vorig artikelA beautiful mess app
Volgend artikelDe hipste boodschappenauto’s
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in